Trasee din Bran-Moeciu

Home « Turism « Trasee
Traseele care au ca punct de plecare Bran - Moeciu sunt la fel de frumoase si interesante ca si cele de pe Valea Prahovei. Unul dintre acestea este traseul 29, Moieciu de Jos - Şimon (7km), dar şi traseul 32, Predeluţ - Bran - Tohanu Vechi (12 km). Alte două trasee din zona Rupea, care nu au fost la prea mare căutare, traseul 62, Rupea - Jibert - Făgăraş 45  şi traseul 74  Rupea - Homorod - Rupea (8km). Daca studiem putin harta sa vedem ca avem multe trasee care duc catre crestele si interiorul Bucegilor.
Bran a fost donat Reginei Maria de catre Consiliul Orasenesc Brasov, in 1920. Obiectivele turistice variate precum Cetatea Rasnovului si Castelul Bran se alatura numeroaselor trasee turistice ce se deschid spre Muntii Bucegi sau Muntii Piatra Craiului, Cheile Rasnoavei sau Pestera Dambovicioara.
În total, în judeţ sunt 79 de trasee, care vor fi operate  în continuare de diferite firme private, numai că serie de trasee din zona Rupea sau Făgăraş au rămas neadjudecate, din cauza faptului că nu prezentau interes. La cea de-a doua „strigare”, din date  de 14 februarie, firma Dalmaco Prod Impex din Moieciu de Jos a adjudecat alte patru trasee care , deşi existau în scripte, nu au avut operator vreodată.
 
 
 
Sursa foto:  hypersport
 
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: trasee montane, Bran-Moeciu
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement