Totul despre Statiunea Venus !

Home « Turism « Trasee
Statiunea Venus se afla in partea sudica a litoralului romanesc, la doar 3 kilometri de Mangalia si aproximativ 42 de kilometri de Constanta. 
Din punct de vedere administrativ, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. 
Dominata de o vegetatie bogata, statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza.
Datorita izvoarelor de apa minerala sulfuroasa hipotermala care sunt captate in zona, Venus s-a dezvoltat ca statiune balneara in care pot fi tratate o serie de afectiuni importanta. 
Statiunea este cunoscuta ca fiind o locatie in care apa marii este linistita, iar algele isi fac aparitia destul de rar la mal.
Statiunea nu este foarte aglomerata pe timpul verii, iar acest lucru ofera premisele unei vacante linistite si ferite de orice factor de stres.
Statiunea Venus este cunoscuta pentru caracterul ei balneoclimateric.
Din pamantul sau izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale care pot vindeca o multime de afectiuni: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, stari posttraumatismale, anemie secundara, rahitism, boli ale pielii si o serie de boli ginecologice, etc. 
Pe langa aceste ape minerale, puteti beneficia de efectele terapeutice ale razelor soarelui, apei marii si brizei care pot ajuta la vindecare unor boli de piele, afectiuni respiratorii sau probleme ale aparatului locomotor.
Turisti veniti in vacanta nu au timp sa se plictiseasca in camera de hotel. Chiar daca isi ocupa intreaga zi cu plaja, acestia pot beneficia din plin de oportunitatile de distractie pe care statiunea Venus le ofera.
Pe primul loc este agrementul acvatic. 
Turistii se pot plimba cu ambarcatiuni diverse sau pot lua lectii de scuba diving de la instructori foarte bine pregatiti. 
Publicat in: iulie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement