Totul despre Azuga!

Home « Turism « Trasee
Azuga (zappernews) mse afla intr- zona care are un potential turistic mare, privelisti foarte frumoase, zone impadurite, aer curat si multe alte lucruri care daca ar fi puse in valoare ar atrage turistii ca un magnet in oras. 
Intemeiata in anul 1830, Azuga a fot declarata oras in 1948 si pana in anul 1881 s-a numit Intre prahove”. Primul locuitor care s-a statornicit in Azuga a fost Gheorghe Zangor, care avea 500 de oi si si-a construit primul casa in anul 1800. Lux Garden este situat in Azuga, la 993 m altitudine, la baza partiilor de schi Sorica si Cazacu si a telegondolei.
Statiunea de pe Valea Prahovei a devenit se pare preferata si in randul tinerilor turisti care s-au convins de tarifele mici de cazare Azuga si au preferat aceasta destinatie de vacanta cu buget redus in detrimentul altor statiuni din imprejurimi. Azuga se mandreste cu partii de schi perfecte pentru toate nivelurile de dificultate dar mai ieftine decat oriunde pe Valea Prahovei (zappernews). Azuga este destinatie de sejur la munte ieftin care isi asteapta turistii pe toata perioada anului, fiind perfecta pentru turistii cu un buget redus ce doresc vacanta la munte fara multe sacrificii.
Pe langa sporturile de iarna, insa, statiunea are si alte atractii care fac destinatie turistica activa pe toata durata anului.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: februarie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement