Stațiuni exotice pentru vacanța de toamnă (foto)

Home « Turism « Trasee

Vacanțe exotice în plină toamnă? Oh, da! Excapada perfectă după o vară fără concediu... Motiv pentru care, ne-am avântat la cele mai atractive destinații cu all inclusive în materie de mare, soare, peisaje și servicii! Iată câteva dintre cele mai bune stațiuni de lux tropicale, ideale pentru o vacanță în mijlocul toamnei sau, de ce nu, în mijlocul iernii.

Hawaii ar putea fi prima destinație care vă trece prin minte. Și nici nu-i de mirare! Are toate calitățile necesare pentru o excapadă, iar promovare are din belșug! Cea mai bună perioadă de mers în Hawai este septembrie – mijlocul lui decembrie. Atunci insulele sunt mai puțin aglomerate, iar prețurile pachetelor pentru vacanțe complete sunt mai mici. Însă, unele ceva mai necunoscute, precum cele de mai jos, vă vor oferi de 2X mai multă relaxare și intimitate...

Four Seasons Maui la Wailea – sau stațiunea pentru toți! Indiferent dacă ești singur, în luna de miere sau în vacanță cu familia, îți oferă toate facilitățile pe care ți le-ai putea imagina. Resortul deține trei piscine, trei terenuri de golf, un centru de spa, o cameră cu 13 tipuri de tratament, două terenuri de tenis, propriul supermarket, activități și lecții gratuite, chiar și un program de copii „Kids For All Seasons”, unde cei mici se pot îndeletnici cu lecții și experiențe culturale difersificate. Este vacanța ideală în orice sezon, fie el de vară sau iarnă. Prețulul de pornire pentru un apartament este de 600 dolari/noapte și poate sări de 2.000 de dolari în funcție de tipul apartamentului și facilități.

W South Beach, Florida – toamna și primăvara sunt cele mai convenabile vacanțe! Chiar dacă există o mulțime de resorturi de-a lungul malului oceanului Atlantic, brandul W oferă, pe lângă activități de zi relaxante, și o viață de noapte excentrică. Este locul ideal pentru tineri și persoane care nu au somn. Deși sezonul ploios din Florida de Sud se poate extinde până la sfârșitul lunii noiembrie, resortul oferă o grădină interioară special amenajată. Camerele și apartementele de la W South Beachb au decoruri elegante, uși metalizate, candelabrte hande-made, tablouri electrice, terase și balcoane proprii. Camerele sunt decorate după o temă, pentru a se potrivi fiecărui turist în parte. Prețurile variază între 500 și 5.000 de dolari pe noapte, în funcție de apartamentul ales.

St Regis Monarch Beach – St Regis Monarch Beach oferă servicii de majordom, plajă privată, club privat, balcoane private și transporturi speciale pentru turiști. În septembrie, umiditatea este scăzută, briza plăcută, iar temperaturile sar lejer de 30 de grade. La fiecare 15 minute, începând de la răsărit, există tramvaie care duc oaspeții în cluburi exclusiviste, unde fiecare beneficiază de propriul scaun cu masaj, umbrele de soare, prosoape și băuturi răcoritoare la discreție. Dacă vrei lectii private, fie că este vorba surfing, caiac sau înot, cei de la Butlers Surf St Regis o să vă satisfacă cerințele pe deplin. Preț: 450 dolari/noapte/persoană, la promoție, și ajunge până la 1.000 dolari/noapte/persoană, tot la promoție.

Sanctuary de la Island Resort Golf Kiawah - Kiawah Island, situată la doar 15 km la sud de Charleston, Carolina de Sud, este o întindere de 10 mile de teren, pe care sunt construite resorturi de lux. La Resort Golf Kiawah Island vă puteți închiria propriul apartament, vilă sau casă privată. Noi, însă, vă sugerăm un hotel de pe malul mării lor, Sanctuary. Aceast conac este construit în stilul vintage al evului mediu, fiind dotat cu hamace și torțe romantice Tiki.

Veți simți că pășiți într-o bucată de istorie, deși conacul a fost construit în 2004. Veți beneficia de golf, tenis, caiac-canoe, ciclism, pescuit, excursii în fauna sălbatică, iar lista poate continua. Sau, puteți sta relaxați la soare, pe un șezlong confortabil și cu un cocktail în mână... Totuși, aveți grijă să nu vă uitați crema de protecție solară. Prețul: între 240 dolari/ noapte/persoană până la 890 dolari/ noapte/persoană.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement