Planificarea vacantei !

Home « Turism « Trasee
Cand vorbim de plecat in concediu sau la sfarsit de saptamana din oras, vorbim invariabil de Valea Prahovei sau de mare.  
Daca alegi varianta cu autocarul, s-ar putea sa faci 3 zile pe drum pana la destinatie, ceea ce este iarasi foarte neplacut, mai ales ca s-ar putea sa fii nevoit sa iti mai iei cateva zile de concediu in acest sens sau sa fii nevoit sa reduci din perioada petrecuta in vacanta.
De asemenea, atunci cand te decizi sa pleci in vacanta impreuna cu un grup mai mare de prieteni este foarte important sa iei in calcul faptul ca fiecare dintre voi este posibil sa dispuna de un buget diferit si evident si posibilitatea de a face diverse lucruri este diferita pentru fiecare dintre voi.
Ei aleg cu precadere ofertele AllInclusive deoarece acestea le garanteaza faptul ca pe toata perioada vacantei vor avea parte de casa si masa fara a fi nevoiti sa scoata vreun ban in plus din buzunar (deci au scapat de corvoada de a tine socoteala banilor si in vacanta), evident daca nu doresc acest lucru.
In primul rand, costul de cazare la hostel este mult mai redus decat tariful care iti este perceput in cazul apartamentelor de inchiriat si in cazul in care alegi cazare la hotel.
Vara este adevarata oaza de racoare, in timp ce in timpul sezonului rece.  Predealul este destinatia favorita a multor pasionati ai sporturilor de iarna. Prima sugestie atunci cand te-ai hotarat sa pleci in vacanta cu un grup este sa faci un scurt plan, pe zile pentru vacanta voastra.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iunie 2017
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement