O escapada in mijlocul Oceanului Indian: W Retreat and Spa

Home « Turism « Trasee

W Retreat and Spa, situat pe plajele insulei Fesdu (Maldive) este genul de resort ideal pentru concediile sau lunile de miere. Beneficiind de peisaje virgine, ape turcoaz cât vezi cu ochii şi o linişte "ca în Rai", W Retreat and Spa este locaţia ideală pentru o vacanţă binemeritată.

Situat în mijlocul Oceanului, departe de altă aşezare omenească, resortul promite să fie acea evadare de care ai nevoie după un an de muncă sau după o nuntă ca-n poveşti.

Pe insula Fesdu, cea care găzduieşte această "oază de linişte", se ajunge cu ajutorul unui hidroavion, care stă la dispoziţia turiştilor ori de câte ori e nevoie. Nu întâmplător mijlocul de transport ales este hidroavionul. O călătorie cu acesta îţi va arăta cât de frumoase sunt peisajele "aşezate" la picioarele tale şi te va convinge că ai făcut cea mai bună alegere de a-ţi petrece concediul sau luna de miere.

Te poţi caza în bungallow-urile şi vilele amenajate în şir indian pe insulă şi deasupra apei, iar ca bonus ai adevărate centre spa moderne, unde vei beneficia de tratamente relaxante de înfrumuseţare şi de detensionare a întregului trup.

Trebuie să ştii că există vile amenajate deasupra apei care au un design aparte, fiecare cameră oferindu-ţi posibitatea să fii mereu "în contact" cu viaţa subacvatică. Cum? Simplu! Podeaua este dotată cu un geam transparent, rezistent la greutăţi mari, care îţi oferă posibilitatea de a vedea fauna şi flora marină direct din dormitor. Cele care dispun de un asemenea design sunt vilele Ocean Oasis şi Ocean Heaven.

Dacă îţi place să ai intimitate absolută, atunci te poţi caza la Beach Oasis, care are propria parte de plajă şi este construită în aşa fel încât să pară că este "ruptă" de civilizaţie. Construită pe două nivele, ea oferă de la etaj o privelişte superbă a Oceanului Indian, ba chiar avansează un pic în apele calde, tocmai pentru a-ţi da posibilitatea să intri de pe terasă direct în apă, asta în cazul în care nu doreşti să te bucuri de jacuzzi-ul instalat pe terasă.

 

 

Irina B.

sursa foto: homedsgn.com

Publicat in: septembrie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement