Motive de necontestat pentru a vizita Seychelles

Home « Turism « Trasee

Nu există nicio îndoială că Insulele Seychelles ar trebui să fie în topul listelor de vacanţe tropicale de vis. Fiind un arhipelag din Oceanul Indian format din 155 de insule, Seychelles oferă un amalgam de locuri frumoase, oportunităţi de relaxare, precum şi activităţi interesante sau aventuri. Fie că sunteţi în căutarea unei evadări romantice, fie a unei vacanţe cu întreaga familie, Insulele Seychelles au ceva de oferit pentru toată lumea.

Cele mai frumoase plaje

Motivul numărul unu pentru care cei mai mulţi turişti călătoresc în locuri tropicale este statul pe plajele cu nisip superbe, în timp ce se bucură de soare, valuri, peisaj şi de-o întreagă serie de activităţi nautice. Seychelles au unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb, cu apă limpede şi albastră din întreaga lume.Te vei simţi relaxat în momentul în care ai pus piciorul pe nisip.

Cele mai izolate plaje frumoase

Este adevărat că multe locuri din lume au plaje frumoase, aşa că...de ce Seychelles sunt atât de speciale? Ei bine, ceea ce s-ar putea să te surprindă este faptul că insulele au plaje foarte retrase, unde îţi poţi petrece o zi fără să fi văzut de nimeni altcineva.

Cultura unică

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care ţi le oferă o călătorie sunt diferitele culturi cu care ai şansa să interacţionezi. Cultura din Seychelles este un amestec unic de influenţe africane, europeane şi chiar asiatice. Arta locală, muzica şi arhitectura sunt total diferite de ceea ce vei găsi altundeva în lume.

Bucătăria la fel de unică

Mâncarea locală este un alt motiv pentru a vizita Seychelles; mulţi turişti vin cu scopul de a încerca felurile de mâncare pe bază de fructe de mare. Vei fi tratat regeşte cu un amestec de preparate occidentale, asiatice şi africane.

Activităţi nautice

Scuba diving şi snorkeling sunt unele dintre principalele activităţi de care turiştii se pot bucura în timpul călătoriei lor în Seychelles. Numeroasele insule au şase parcuri naţionale marine diferite, în care recifele de corali, intacte şi gigantice, sunt mereu pline cu specii marine.

 

Va urma...

 

 

Irina B.

sursa foto: travel.amerikanki.com

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: insula, insule, scuba diving, Seychelles, snorkeling
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement