Insula Fiji, definitia luxului subacvatic

Home « Turism « Trasee

Undeva în Oceanul Pacific, aproape de Noua Zeelandă, se află un paradis exotic, cu climă caldă şi privelişti încântătoare: Insula Fiji. Formată din 332 de insule (110 sunt locuite) şi alte 500 de insule mai mici, insula este una dintre cele mai cunoscute destinaţii de vacanţă şi de petrecere a lunii de miere.

Dispune de plaje izolate, scăldate de ape de-un albastru electrizant, nisipuri aurii, scuba diving şi surfing, are un climat tropical marin, cu vreme frumoasă şi caldă pe tot parcursul anului, temperaturi medii plăcute şi soare cât este anul de lung.

Pentru cuplurile recent căsătorite, insula le pune la dispoziţie plaje izolate şi intime unde se pot bucura în linişte de iubirea lor, dar şi modalităţi prin care pot vedea frumuseţile submarine (scuba diving, snorkeling) sau cele montane (relieful montan oferă posibilitatea de a se aventura în drumeţii pe poteci şi cărări trasate prin pădure).

Insula Fiji are pentru tinerii proaspăt căsătoriţi o surpriză subacvatică de toată frumuseţea, adică primul resort subacvatic din lume: Poseidon Undersee Resort.

Aflat la 12 metri sub nivelul mării, înconjurat de apa cristalină a lagunei din insula Fiji, resortul dispune de condiţii de cazare de lux şi anume: una deasupra solului cu acces la plaja privată, alta aşezată la suprafaţă, în mijlocul apei şi cea de-a treia dedesubtul apei.

Tot complexul cuprinde 24 de camere spectaculoase, un apartament subacvatic şi 48 de bungalouri. Cei care vor să ajungă la Poseidon Undersee Resort, au la dispoziţie liftul, care îi coboară într-o lume subacvatică fascinantă, cu apă cristalină şi faună bogată.

Name
Fiecare cameră a resortului are un pat dublu, cu ferestre imense din plastic acrilic, de unde turiştii pot hrăni peştii care înoată în ocean, datorită unei tehnologii care presupune folosirea unei telecomenzi speciale care eliberează mâncarea direct în apă, atrăgând astfel peştii din apropiere.

Deplasarea de la plajă la bar, restaurant şi SPA-ul subacvatic se face cu ajutorul submarinului sau prin tunelul subacvatic.

O săptămână petrecută la Poseidon Undersee Resort costă cam 30.000 de dolari de cuplu şi include transportul de la aeroportul din Fiji, patru nopţi într-o cameră luxoasă pe plajă, două nopţi în apartamentul subacvatic şi o excursie cu submarinul în împrejurimi.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: luxlounge.ro

Publicat in: noiembrie 2013
Etichete pentru acest articol: inot, Poseidon Undersee Resort, resort, scuba diving, submarin
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement