Evadeaza pe singura insula a zeilor

Home « Turism « Trasee

Vizitată anual de milioane de turişti, Insula Bali se remarcă prin ape turcoaz, plaje cu nisip fin, temple budiste, bungalow-uri, coaste accidentate, orezării în terase, dansatoare exotice şi cultură tradiţională.

 

Toate acestea au făcut din Bali una dintre cele mai căutate şi apreciate destinaţii de vacanţă din întreaga lume, care oferă numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber (de la escapade exotice, până la sporturi acvatice sau climing). Un colţ de rai al lumii exotice, dotat cu resorturi de lux, care îţi taie respiraţia!

Insula Bali este împânzită cu tot felul de temple a căror sculpturi sunt învelite în pânze cu carouri albe şi negre, ce reamintesc de echilibrul natural dintre bine şi rău, iar resorturile în care să te cazezi sunt la fel de numeroase precum colibele localnicilor.

Preferi luxul şi serviciile all inclusive? Există resorturi cărora le vei spune "da" din prima. De exemplu, Resortul Pan Pacific Nirwana, de 103 hectare, îţi "aşterne" la picioare 18 terenuri de golf, piscine cu jacuzzi, înconjurate de vegetaţie exotică, stânci de coastă şi de mare, centru de fitness şi spa, cluburi de noapte, restaurante cu vedere la mare şi excursii nautice cu sporturi pe apă. Un paradis al vacanţelor, care costă de la 128$ pe zi!

Îţi permiţi să scoţi din buzunar peste 1000$? Atunci Resortul The Chedi Club Tanah Gajah, o construcţie din lemn, cu geamuri imense, te răsfaţă cu excursii organizate pe insulă şi pe mare, întreceri pe râuri şi restaurante tradiţionale.

Insula Bali este locul ideal pentru o gamă inepuizabilă de distracţii: înot, schi nautic, surfing, parasailing, scufundări, pescuit, croaziere spre insulele Nusa Penida, Lesser Sunda, Sulawesi, Nusa Lembongan, excursii la nenumăratele obiective turistice din interiorul insulei, la templele Besakih, Pura Jagatnatha, Sang Hyang Widi, Pura Tanah şi multe altele, dar şi unul extrem de inedit, ţinând cont că poţi face tururi cu un submarin cât este insula de lungă.

Perioada cea mai propice pentru a te bucura din plin de soare începe în aprilie şi se încheie în octombrie. În restul anului, în Bali plouă destul de mult, aşa că, fii pe fază!

 

 

 

Irina B.

sursa foto: flickr.com

Publicat in: decembrie 2013
Etichete pentru acest articol: Bali, insula, insula Bali, resort, scuba diving
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement