Escapade de lux cu Vintage Boats

Home « Turism « Trasee

Ambarcațiuni vintage, ape liniștite și priveliști parcă scoase din poveste. Așa sună o escapadă vintage în celebrul Glacier National Park din Montana USA. Da, o destinație spectaculoasă cu ambarcațiuni pe măsură, ce atrage anual milioane de turiști. Nu doar datorită îmbinării perfecte între peisaje și ambarcațiuni vintage, ci și datorită relaxării în zonele cu apă clară, recunoscute pe plan internațional.

Este o afacere de familie, care a îmbinat perfect natura, calitatea și atracția turiștilor pentru unicitate și vintage. Turiștii își aleg destinațiile preferate din Glacier National Park și, contra cost, au parte de plimbări cu ambarcațiuni vintage de lux. Există ambarcațiuni vintage de închiriat pentru toate vârstele, care vin la pachet cu căpitan și ghid, pentru a se putea induce turistului un puternic sentiment de siguranță.

Ambarcațiuni vintage la alegere

Excursiile se fac în grup, pe yachturi vintage, sau individuale, turiștii putând să-și închirieze o ambarcațiune vintage la alegere, bineînțeles, tot contra cost. Prețurile unei excursii de o zi variază între 16 dolari pentru adulți și 8 dolari pentru minori. Copiii sub patru ani au gratuitate la orice tip de excursie și orice tip de ambarcațiune ai alege. Dacă, în schimb, cauți relaxare, într-o barcă realizată în stilul vintage pescăresc, tarifele sunt percepute pe oră și variază între 18 și 23 de dolari (bărci cu motor sau fără).

Ambarcațiunile vintage sunt în exploatare de peste 80 de ani, dar sunt în formă bună. Lemnul din care sunt confecționate a fost restaurat într-un stil tipic tradițional, în care s-au păstrat liniile vintage, însă cu mici modificări moderne. Astfel, aerul clasic și unicat al ambarcațiunilor nu a dispărut, el fiind îmbinat cu confort și facilități de ultimă generație.

Tur fun sau relaxant

Iar asta nu e tot! Dacă ești tânăr și doritor de distracție, poți opta pentru un tur fun cu șalupa pe Lacul McDonald Lodge. Este o zonă destinată aventurierilor, care vor să exploreze toată suprafața lacului și să cunoască toată vegetația sa.

Dacă ești chitit pe relaxare, poți alege să parcurgi câteva mile cu ambarcațiuni de epocă prin Two Medicine din Glacier National Park. Mai exact, pe Lacul Swiftcurrent și Lacul Josephine, renumite pentru vegetația abundentă benefică sănătății și peisajelor pline de verdeață. Acest tip de excursii sunt destinate tururor categoriilor de oameni, indiferent de vârstă.

Și, cea mai plăcută experiență, vorbind de confort și peisaje, este plimbarea pe apă cu o croazieră pitorească. Nu este o excursie de o zi, ci doar de o singură oră. Este zona care atrage cel mai mult pe tinerii exploratori. Iar turiștii sunt fascinați de calmul apei și de liniștea profundă a zonei. Pe tine te-ar încânta?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: virtualtourist.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement