Drumetii de iarna in Salzburg

Home « Turism « Trasee
Valea Rauris din Parcul Național Hohe Tauern, lungă de 30 km este ideală și pentru iubitorii naturii care nu schiază, datorită frumuseții peisajului său. Iarna se pot descoperi aici 35 km de trasee curățate.
Minunatul peisaj al Văii Gastein vă invită la drumeții de vis prin natura acoperită de zăpadă. Puteți descoperi aici peste 100 km de trasee idilice situate la diferite altitudini.
În Forstau se curăță zilnic peste 20 km de trasee pentru drumeții, care duc prin pădurile acoperite de zăpadă din Forstau-Winkl și de pe Fageralm. Unul din cele mai frumoase trasee, cu numeroase priveliști senzaționale, este drumul Auwald. Un spectacol de iarnă impresionant oferă și drumul romantic Bach, luminat de la lăsarea serii până la ora 22.30.
Cei 50 km de trasee pentru drumeții curățate din Filzmoos duc prin păduri acoperite de zăpadă, cu priveliști impresionante, poieni alpine și popasuri pentru o gustare delicioasă, la o pensiune sau un hotel. Traseul situat la o altitudine de 1.600 m, pe vârful "Rossbrand" este ușor accesibil cu ajutorul telecabinei Papageno și totodată extrem de impresionant.
.
 
 
 
Sursa foto:    mcmtours.at
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: drumentii, Austria
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement