Mai multe din categoria Turism

Home « Turism « Retete

Retete exotice

Cine crede ca peștele si fructele de mare se prepara dificil, nu a incercat aceste retete. Oricare ar fi momentul cand te apuci de gatit, tine cont si de minunatele noastre delicatese.   Spaghetti marinara   Ia o pauză rapidă cu un mix de fructe de mare preferate şi savurează momentul.…
citeste tot

Meniu exotic pentru masa de Craciun

Vrei să ai pe masa de Crăciun bucate mai speciale, ieşite din tipar? Încearcă un meniu bazat pe peşte şi fructe de mare, foarte uşor de preparat, ideal pentru cei care nu se dau în lături de la dietă nici măcar de sărbători. Fie că vei servi invitaţii cu sushi, creveţi, calamari,…
citeste tot

Retete cu peste delicioase

Pentru acele zile când îţi este poftă de preparate din peşte, nu mai sta pe gânduri şi găteşte aşa cum ştii mai bine reţete culinare de-a dreptul delicioase, care te vor impresiona atât pe tine, cât şi restul familiei. Borş de peşte ca-n Deltă Ingrediente:…
citeste tot

Pentru un meniu gustos, alege somonul

Somonul este cunoscut pentru calităţile sale nutriţionale, dar şi pentru preţul său ridicat. Bineînţeles, asta nu ne împiedică să ne răsfăţăm familia, din când în când, cu reţete delicioase cu somon, care sunt adevărate minunăţii culinare. Tortillas cu…
citeste tot

Icre pentru prepararea caviarului (poze)

Icrele sunt produse de înaltă calitate, considerate delicatese mondiale. Prețul și calitatea lor diferă în funcție de peștele din care au fost prelevate. Icrele negre sunt cele mai scumpe și cele mai apreciate pe piața mondială, fiind cunoscute sub denumirea de caviar. Există mai…
citeste tot

Peynirli Kunefe, din bucătăria turcească

Călătoria cu yachtul prin Turcia este extraordinară, însă şi mâncarea turcească se ridică la acelaşi nivel. Nautica Magazine vă prezintă o reţetă delicioasă şi uşoară, dacă nu aveţi timp să vă ocupaţi de gătit sau să coborâţi de pe yacht pentru a merge la restaurant.…
citeste tot

Urâte, dar delicioase (foto)

Luxul nu ține doar de aspect, ci și de gust! Ne-o demonstrează bucătarii lumii, care pot transforma cei mai urâți pești de pe planetă, în delicatese culinare! Monștrii subacvatici, pești otrăvitori și larve purtătoare de boli... Toate acestea ajung pe mesele celor mai pretențioase…
citeste tot

Secretele sushiului (video)

Bucătarii de rețete sushi știu că acest fel de mâncare japonez nu se gătește, ci se ornează, având la bază o știință de împachetare. Unde și cum înveți tehnicile de împachetare a sushiului? Echipa Nautica Magazine şi-a făcut temele pentru dumneavoastră!…
citeste tot

Meniu de nuntă pe bază de pește

O nuntă este cel mai fericit moment din viața cuplului care a decis să-și unească destinele în fața familiei și a prietenilor. Dacă rochia miresei, locația, aranjamentele florale, domnișoarele de onoare, tortul sau buchetul miresei sunt detaliile pe care toată lumea le analizează minuțios,…
citeste tot

Profil de Luxury Yacht Chef: Geoffrey Fisher

Fie că vorbim de bucătăria unui superyaht sau cea a unui restaurant de primă clasă, bucătarul Geoffrey Fisher amestecă la fel de creativ toate ingredientele. El are puterea de a transforma ingrediente simple în adevărate delicii culinare. La cei 35 de ani ai săi, Fisher, de origine engleză,…
citeste tot

Intelectuali la cratiță

„Ambrozia și nectarul sunt felurile principale la mesele zeilor. Din cinci pâini și doi pești se pot ospăta mii de oameni. La o cină de taină începe o nouă istorie a lumii. În povești, masa se așterne singură, cu toate bunătățile pe ea, și se strânge singură,…
citeste tot

Radu Anton Roman și borșul pescăresc

Natura ne-a înzestrat cu Delta Dunării, ”cea mai spectaculoasă și neobișnuită lume românească, o insulă, nici apă, nici pământ”, așa cum o caracterizează regretatul maestru al bucătăriei tradiționale românești, Radu Anton Roman. Poveștile pescăreşti…
citeste tot

Advertisement