Romantism subacvatic de lux (foto)

Home « Turism « Restaurante

Ghiocei, zambile, șnururi... vine luna Martie! Luna femeilor, a zâmbetelor și a detaliilor care ne fac viața mai frumoasă! Și cum poate fi sărbătorită mai bine dacă nu printr-o excursie care să ne facă „Lumea mai frumoasă”? Un pic de romantism, un pic de savoare și un peisaj care să îți taie răsuflarea... Cine nu visează la astfel de escapadă? Noi o facem! Și, împreună cu noi, milioane de femei! Motiv pentru care, am căutat să îmbinăm cele trei ingrediente pentru a obține nu doar „O lume mai frumoasă”, ci și o ieșire de neuitat... în doi!

Sau, poate cu toți prietenii, după preferințe! Noi ne oprim la a vă da ideile și ... alegerea vă aparține! Iar pentru un început de Martie ca la carte, alegem și câteva cine romantice la restaurante a la carte... subacvatice! Iată câteva idei de restaurante subacvatice, clasate pe primul loc în topul calității, design-ului și a preparatelor! Enjoy!

Ithaa

Este primul restaurant subacvatic din lume și se află pe Rangalifinolhu Island, una din insulele gemene care alcătuiesc Hilton Maldives Resort&Spa. Ithaa ( cunoscut precum „perla” în Maldive) stă la cinci metri sub apa Oceanului Indian și este înconjurat de recifuri de corali. Bucătăria este o îmbinare perfectă între aromele occidentale cu aromele tradiționale din maldive. Oaspeții pot degusta prestigioasele vinuri din celebra casă Champagne: Louis Roederer. O cină romantică în acest restaurant pornește de la 187 dolari și poate depăși 220, în funcție de delicatesele pe care le comandați!

Red Sea Star, Eilat, Israel

Situat la cinci metri sub valurile Mării Roșii, „Red Sea Star” este o experiență inegalabilă pentru o cină romantică subacvatică. Construcția este un exemplu fantastic de design , permițând vizitatorilor să mănânce, în timp ce admiră creaturile marine prin geamurile de mari dimensiuni. De la pești multicolori, până la animale marine de mari dimensiuni, toate pot fi admirate în detaliu pe parcursul întregii cine. Interiorul restaurantului este în formă de caleidoscop, iar detaliile precum scaunele și corpurile de iluminat au forma unor specii de animale marine precum meduze și anemone. Restaurantul poate găzdui aproximativ 105 persoane și a fostc onstruit în anul 1966, întreaga structură fiind din oțel.

Al Mahara, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Poreclip precum „bijuteria coroanei culinare Burj Al Arab”, a Mahara Al este un restaurant subacvatic generos. Oaspeții beneficiază de servicii de 7 stele, zona de mese a restaurantului fiind de jur împrejurul unui acvariu cilindric, plin cu pești exotici, care găzduiește peste 990,000 de litri de apă de mare. Este unul dintre cele mai renumite 50 de restaurante de pe blog, datorită servirii, preparatelor de calitate și a design-ului nonconformist, cosntruit în 1991.

Poseidon Undersea Resort, Fiji

O experiență de „o dată-n viață”! Un submarin restaurant și un lounge de lux, într-un complex rezidențial subacvatic, care deține peste 20 de apartamente. Este situat pe 20 de km într-o lagună plină cu recifuri de corali! Restaurantul se află la 12 m sub apă, iar accesul în interiorul acestuia se face prin două tuneluri mari, din sticlă acrilică. Este un paradis sub-oceanic, doar pentru cei care și-l poate permite! Un paradis care a transformat turismul subacvatic într-o „lume mai frumoasă!”.

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement