Restaurantul Ithaa Undersea

Home « Turism « Restaurante
Restaurantul Ithaa Undersea, după cum sugerează și numele, permite vizitatorilor săi se bucure de servirea mesei la cinci metri sub nivelul mării, oferind cu adevărat o atmosferă unică oaspeților săi.

Parte din Conrad Hilton Rangali Island Resort din Maldive South Ari Atoll, restaurantul este renumit pentru încântătoarele fructe de mare. "Ithaa", care în limba maternă Maldiviană, Dhivehi, înseamnă "mama tuturor perlelor", oferă clienţilor săi un meniu din şase feluri de mâncare luxoase formate din preparate gastronomice ca şi caviarul imperial Malossol cu smântână şi cartofi și kingfish cu şampanie, şofran şi risotto și spumă beurre blanc, urmată de ciocolată şi vanilie cu şerbet de mango la desert.

Restaurantul servește, de asemenea, mâncarea Maldivelor, o bucătărie care este de fapt un amestec indian, malayezian și european. Ithaa este, de asemenea, deschis pentru cocktailurile brunch și un meniu format din patru feluri de mâncare, cu alimente mai ușoare și poate fi rezervat privat pentru ocazii speciale.

Servitul mesei la Ithaa este cu siguranţă de mare anvergură, dar priveliştile deosebite ale adiacentelor recife de corali, împreună cu rechinii și manta rays care trăiesc printre recife, compensează prețul ridicat al meselor la Ithaa.

Adresa: Ithaa Undersea Restaurant, Conrad Maldives, Rangali Island, Maldive +960 668-0629


Autor: Icysaura - India
Sursa foto: planetsurprises.wordpress.com
 
Publicat in: decembrie 2014
Etichete pentru acest articol: restaurant, Ithaa Undersea, Maldive
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement