La "Tasty Fish" mananci...delicios!

Home « Turism « Restaurante

Probabil nici prin gând nu ţi-ar fi trecut că în inima Capitalei, în zona parcului Cişmigiu, pe strada General Berthlot, se află un restaurant pescăresc (Tasty Fish) unde se mănâncă atât de bine, încât este imposibil să nu-i mai calci pragul de cel puţin 100 de ori.

La "Tasty Fish", preparatele din peşte şi specialităţi marine sunt servite într-o atmosferă călduroasă şi elegantă, stropită cu aburii sortimentelor de peşte care se prepară în bucătărie.

Fiind un restaurant decorat cu bun gust, cu dotări de ultimă oră şi cu o servire impecabilă, ca la carte, "Tasty Fish" şi-a fidelizat clientela, punând accent tocmai pe ceea ce caută bucureştenii: mâncare bună, sănătoasă, calitate şi preţuri accesibile.

Imediat cum intri în acest restaurant, simţi cum eşti ademenit de mirosul de peşte şi de combinaţiile delicate de arome, condimente, toate fiind gătite în cuptor cu convecţie, fără a folosi ulei.

Bazându-se pe specialităţi gătite sănătos, bucătarii restaurantului pun la dispoziţia clientului platouri mari care îi permite să guste din toate tipurile de vertebrate acvatice.

În materie de mâncare, predomină peştele şi preparatele din peşte. De exemplu, în meniu sunt enumerate zacuscă de peşte (25 lei – un platou întreg), icre de ştiucă preparate în casă (30 lei), rechin afumat (50 gr - 10 lei) şi bater fish (50 gr - 10 lei), servite cu felii de pâine prăjită.

Aici, la acest restaurant "delicios" poţi comanda icre de crap, creveţi pane sau crap provencal, stavrid a la grec, piftie din peşte etc.

Cum era de aşteptat, din peisaj nu puteau lipsi borşul de peşte (caras şi crap) - 8 lei, ciorba de peşte (sturion şi chifteluţe de peşte) - 8 lei. Iar pentru copii există chiar şi supă de pui (ca să nu existe pericolul să se înece cu oase).

Avantajos este faptul că "Tasty Fish" este genul de restaurant care prinde din zbor, "cât ai zice peşte" gusturile şi nevoile clienţilor, în sensul că un prânz delicios (ciorbă de peşte + saramură + desert = 8 + 19 + 7) costă doar 30-35 lei per persoană.

Există chiar şi peştele marca "Tasty Fish", servit într-un mod memorabil, pe tipsii cu diametru considerabil, fiind împrejmuit cu lămâi zemoase, mirodenii, sosuri şi legume combinate.

Iar desertul...este preparat în casă şi extrem de lăudat. Ai de ales dintre plăcintă cu mere, plăcintă cu brânză şi stafide, cremă de zahăr ars (7 lei) sau tiramisu cu fructe de pădure.

 

 

Irina B.

sursa foto: bucataras.ro

Publicat in: septembrie 2013
Etichete pentru acest articol: gastronomie, retete peste, specialitati din peste, Tasty Fish
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement