Titanic Resort, atracția românilor (video)

Home « Turism « Porturi

E clar, ne plac vacanțele luxoase! Chiar dacă suntem în plină criză financiară, marea majoritate a românilor nu renunță la excursiile excentrice de peste hotare. Și, în funcție de posibilități, unii se mulțumesc cu decentul, alții cu luxul opulent. Un lux opulent întâlnit mai nou pe... Titanic! Nu ne referim la legendara navă, ci la un hotel construit după chipul și asemănarea celebrului Titanic. Pe scurt: Titanic Beach & Resort, din Antalya. Un hotel de cinci stele cu All Inclusive, care i-a cucerit definitiv pe românii cu pretenții.

Dimensiunile sunt reale, arhitectura este exact cea a Titanicului, iar construcția este înconjurată de piscine imense. Și pentru ca atmosfera să fie una de-a drepul de vis, de-a lungul piscinei sunt aranjate sute de șezlonguri, de unde turiștii pot admira Titanicul... în timpul sesiunii de bronzat. Atractiv, nu?

Construcție cu All Inclusive

Hotelul Titanic De Luxe Beach & Resort Lara Antalya se află pe maul mării, la 10 km de aeroportul din Antalya. A fost construit în anul 2003, are o suprafață de 95000 mp și este format dintr-o cladire principală de 9 etaje, o cladire Port Titanic cu 2 etaje și din 5 vile cu câte 2 etaje fiecare. Iar marele beneficiu: 80% din camere au vedere spre mare...

Etajele dispun de punte, recepția este o cabină a căpitanului, iar personalul poartă uniforme de marinari. Cladirea principală: are 520 camere standard, 12 apartamente Colonel suite, 9 apartamente junior suite, 4 apartamente Admiral suite și un Presidential suite. Cladirea Port Titanic deține 30 camere standard și 10 vile cu 2 nivele Royal Select. Hotelul are 4 restaurante à la carte, 6 baruri, 3 piscine exterioare, 4 tobogane cu apă, medici, centru SPA/ înfrumusețare, shopping, 12 sali de conferințe și o mulțime de alte faciltăți precum saună, jacuzzi, băi cu aburi, gimnastică acvatică, aerobic-step, săli de cinema, bibliotecă, tenis ș.a.

Românii nu se uită la bani! Cer calitate

Ei, iar prețul pentru a beneficia de toate acestea, poate depăși lejer 5.000 de euro pe un sejur de 7 zile. Însă, pentru camere standard, fără prea multe facilități, plătești în jur de 1.000 de euro fără taxe de drum și TVA pentu 3 zile. O sumă destul de măricică pe care unii români au dat-o cu încântare. O arată impresiile scrise de acestea la comentariile Hotelului Titanic.

Cei mai mulți români cataloghează vacanța ca fiind „de vis” sau „o vacanță reușită”. Una dintre turistele românce spune că a dat 250 de euro/noapte, arătându-se încântată de serviciile oferite, în timp ce alții spun că au fost imăpresionați de „White party”, petrecerile în haine albe. „Aquaparcul - topoganele sunt super - daca esti amator de agitatie. Mie personal mi-a placut mai mult la jacuzzi si relax pool.. ”, a spus unul dintre românii de pe Titanic Resort.

Există și comentarii negative, însă foarte puține, ar plângerile sunt, în mare parte, referitoare la aglomerație și lipsa diversităţii culinare. „În barul din holul Titanic Resort era imposibil să găsești un loc liber, iar servirea lasă de dorit. Titanic Hotel este prea scump pentru ce oferă”, a spus un alt român care a „testat” experiența de pe Titanic.

Dacă ai fost și tu acolo, te așteptăm cu impresii. Până atunci, am pregătit pentru cei care nu au vizitat Hotelul Titanic, un tur întreg al construcției. Enjoy.

Gina Rotaru

 

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement