Portul Turistic Mangalia

Home « Turism « Porturi
Portul Turistic Mangalia este un port la Marea Neagră, destinat navelor turistice de mici dimensiuni (până la 18 m lungime) care navighează în lungul litoralului românesc și este cel mai modern port turistic din România.
Portul Turistic  Mangalia este cel mai modern port romanesc destinat navelor turistice de dimensiuni mici care navigheaza de-a lungul litoralului Marii Negre. Portul a fost amenajat in perioada 2006-2008 cu finantare europeana si locala. In Portul turistic Mangalia pot poposi pana la 146 de ambarcatiuni care beneficiaza de spatii moderne de acostare si intretinere.
Portul Turistic Mangalia, are o capacitate totală de 146 locuri de acostare pentru ambarcațiuni și cheuri în lungime de 155 m. Pe cheu este posibilă aprovizionarea ambarcațiunilor cu apă potabilă și energie electrică. Adâncimea la cheu este de 2,5 m.
Situat la doar 2 zile de navigație pană în portul ucrainean Odesa, 1 zi până în portul bulgăresc Varna și câteva ore până la Constanța sau în Delta Dunării, și beneficiind, datorită amplasării, de condiții ideale pentru staționarea și întreținerea ambarcațiunilor,  din Portul Turistic Mangalia se pot efectua călătorii în imediata vecinătate, incluzând escale la Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Venus, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord, Agigea, Constanța, Mamaia sau Midia, cât și trasee de navigație costieră mai lungi în perimetrul Istanbul-Varna-Mangalia-Odesa-Yalta.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iunie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement