Portul Tamisa

Home « Turism « Porturi
Prin portul londonez se realizează zilnic sute de transporturi de animale şi multe materiale, Londra fiind un punct de comerţ internaţional. 
Apele Tamisei aduc contribuţii considerabile în economia Marii Britanii. De-a lungul apelor există peste 80 de insuliţe acoperite de vegetaţie, arbori şi arbuşti.
Una dintre cele mai mari insule interioare este Insula Formosa, creată în mod natural atunci când apele râului s-au separat în două cursuri. 
De-a lungul apelor există şi insuliţe artificiale constituite din dorinţa de a optimiza activitatea canalelor de navigaţie. Toate aceste elemente, indiferent că sunt naturale sau artificiale sporesc frumuseţea Tamisei şi oferă privelişti splendide. 
Râul Tamisa este unul dintre cele mai lungi fluvii care străbate Marea Britanie, fiind renumit în întreaga lume mai ales pentru faptul că apele sale liniştite înfrumuseţează Londra, oferindu-i o înfăţişare spectaculoasă. Apele Tamisei sunt navigabile, fiind de asemeni un punct turistic foarte apreciat pentru multiplele activităţi care se pot practica. 
Plimbările cu caiacul, canoe sau ambarcaţiuni de mari dimensiuni sunt de departe cele mai populare activităţi care se pot practica pe Râul Tamisa.
 
 
Sursa foto:  nda
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Portul londonez, Tamisa, Londra, Anglia
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement