Portul din Pos Angeles, pregătit de Oscar!

Home « Turism « Porturi

Se apropie ziua cea mare! Weekend-ul acesta are loc cea de-a 85-a ediție a decernării premiilor Oscar! În noaptea de duminică spre luni, toate vedetele internaționale de calibru se vor strânge laolaltă în celebrul Dolby Theatre din Los Angeles! Și, pe lângă vedete, se vor strânge milioane de curioși și peste 5.800 de membri ai Academiei de film americane, care vor vota pentru stabilirea câștigătorilor premiilor Oscar la 24 de categorii. Da, Los Angeles se pregătește pentru cel mai mare eveniment al anului la Hollywood. La fel și portul!

Sute de croaziere și mii de yachturi sunt așteptate să ancoreze în Portul din Los Angeles, datorită evenimentului. Oameni din lumea întreagă și-au plănuit vacanța în Los Angeles în această perioadă, tocmai pentru a putea asista la ceromoniile de premiere sau pentru a admira vedetele pe covorul roșu! Este momentul din an în care turismul în Los Angeles a explodat, la propriu, iar navigația este constituie principalele căi de acces spre eveniment!

Yachturi de mii de euro!

Cum la Hollywood se poartă extravaganța, din port nu vor lipsi yachturile personale! Nu este prima oară când vedete renumite au venit la evenimente de anvergură cu yachturie personale... iar anul acesta, multe nu vor face rabat de la regulă. Chiar dacă Dolby Theatre din Los Angeles nu se află pe malul mării, nu înseamnă că extravaganța nu-și va face simțită prezența. Fotografii profesioniști ai revistelor glossy au împânzit deja zonele cheie ale orașului, în speranța că vor imortaliza imagini inedite cu ambarcațiunile de sute de mii de euro ale vedetelor hollywoodiene. La eveniment sunt așteptate vedete precum Johnny Deep, al cărui yacht privat valorează peste jumătate de milion de euro, Orlando Bloom, posesorul unui superyacht de lux marca Rising Sun, iar exemplele pot continua cu Angelina Jolie și Brad Pitt, Leonardo DeCaprio, George Clooney și mulți alții.

Centrul Croazierelor lumii”

Motiv pentru care angajații portului din Los Angeles sunt atenți la fiecare detaliu, din fiecare sector. Portul din Los Angeles se întinde pe 69 km de-a lungul malului mării. Portul este situat pe San Pedro Bay în cartierul San Pedro din Los Angeles, situat la aproximativ 32 km la sud de centrul orasului. El este cunoscut ca „Centrul Croazierelor lumii”. Aici poposesc cele mai extravagante și luxoase croaziere existente în lumea maritimă precum „Queen Victoria”, „Azur” și chiar „Queen Mary 2”.

Portul găzduiește cel mai mare terminal de vas de croazieră pe Coasta de Vest a Statelor Unite, având peste 2560 de spații de parcare și o largă varietate de transport, inclusiv auto. De la autobuze de turism, limuzine și servicii de taxi, până la ambarcațiuni transportatoare și mini croaziere, care fac legătura între port și tracțiile turistice. Este o zonă a luxului, în care pot fi admirate o largă varietate de ambarcațiuni transportatoare, private și personalizate, care poate și așezonată în ton cu grandiosul eveniment Oscar 2013! Rămâne de văzut dacă yachtul vreuneia dintre vedetele invitate la eveniment își va face apariția în Portul din Los Angeles. În orice caz, noi vă ținem la curent!

Gina Rotaru

Foto: roguesyarn.wordpress.com

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement