World Ventures

Home « Turism « Inedit
Astazi lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, din bine în mai bine, deoarece Romania se alatura altor 29 de tari unde World Ventures opereaza cu succes afacere de peste jumatate de million de clienti fericiti sa calatoreasca inauntrul si în afara granitelor in conditii superioare si la preturi mai bune.  
Pe scurt, membrii World Ventures pot beneficia de zboruri la tarife speciale, de mese la restaurante de top și de tot felul de servicii menite sa ii faca pe calatori sa se simta speciali, ca parte a acestei mari familii numite World Ventures. Aspiratiile celui mai nou membru World Ventures de a obtine cele mai bune performante in vanzari, Romania fiind piata-cheie la nivel european în urmatorii ani. 
Seviciile și calatoriile World Ventures au potentialul sa atraga calatori din toata lumea, ceea ce va contribui la creșterea turismului intern. Noi suntem aici ca sa dovedim nu doar ca acest lucru este posibil, ci perfect realizabil”, marturiseste presedintele World Ventures International, Jon McKillip. Potrivit lui Kyle Lowe, Vice-Presedinte Senior de Vanzari Globale si Expansiune Internationala, la nivel european Romania va fi piata foarte importanta pentru World Ventures in urmatorii ani. Reprezentantii World Ventures Romania va încurajeaza sa optati pentru metoda de comert social care se potrivește cel mai bine stilurilor, personalitatilor și obiectivelor fiecaruia dintre voi.
Asadar, World Ventures contribuie, prin intermediul serviciilor pe care le ofera, la dezvoltarea turismului local, atragand mii de turisti. Compania internationala World Ventures , de exemplu, este genul de companie care nu are cum sa nu te atraga și sa te cucereasca. World Ventures colaboreaza cu furnizori de top si hoteluri renumite in tarile membre, intentionand sa respecte aceleasi standarde de calitate si in Romania. 
Cand va alaturati World Ventures s-ar putea spune precum ca ai devenit un agent de turism online, în concurenta cu suplimentare companii de turism.
Exista destul de putine oportunitati home-bazat de afaceri în turism de nisa si World Ventures este una dintre cele mai populare dintre toate.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: martie 2017
Etichete pentru acest articol: World Ventures, dezvoltarea turismului,
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement