Waterpark-uri cu intrare gratuită de 1 iunie

Home « Turism « Inedit

Mai este aproape o săptămână până la Ziua Copilului, iar unele parcuri de distracții și-au lansat deja ofertele! În timp ce unii oferă reduceri la prețul biletului de intrare, alții dau frâu liber distracției, lăsând intrarea liberă pentru copii. Cei mai câștigați sunt copii până în trei ani, întrucât marea majoritate a waterpark-urilor oferă doar pentru aceștia intrare gratuită de 1 iunie. În ciuda faptului că suntem la o ăptămână distanță se Ziua Copilului, doar câteva waterpark-uri au postat ofertele...

Însă, nu-i un motiv de întristare. Asta pentru că pe lângă waterpark-uri, există o mulțime de piscine și ștranduri care își deschid porțile cu facilități și promoții pentru copii. Dacă, însă, preferați să vă petreceți ziua într-un waterpark care să vă ofere facilități pentru copii, puteți opta pentru unul dintre cele trei care dau liber la distracție afișând promoția cu „intrare gratuită” pentru copii. Unul este din Mamaia, al doilea din Brașov, iar al treilea din Cluj Napoca! Trei destinații în care se poate petrece o vacanță de weekend într-un mod relaxant și distractiv, fără praf și claxoane! Ce spuneți, vă tentează?

Aqua Magic le pregătește celor mici o mulțime de surprize! Timp de două săptămâni (între 1-14 iunie, copiii au accesul gratuit în Parcul Aqua Magic. Parcul de distracții se află în stațiunea Mamaia, este deschis publicului între orele 10.00 – 18.00, iar prețul de acces pentru adulți este de 40 ron. Printre atracțiile parcului de distracție se află un râu curgător, două piscine speciale pentru copii, un loc de joacă cu piscine și tobogane multiple, o piscină bar și trei turnuri pentru testarea senzațiilor tari.

Smile Aqua Park oferă intrarea gratuită de 1 iunie tuturor copiilor (sub 18 ani).Aquapark-ul este în Brașov și se întinde pe patru hectare. Prețul unui bilet pentru adulți este de 40 ron, iar atracțiile principale ale acestui aqua park sunt cele opt tobogane așezate în fucnție de nivelul de adrenalină pe care vrei să îl testezi. Pe lângă acestea, Smile Aqua Park Brașov mai deține o piscină cu tobogane pentru copii, o piscină de relaxare și o piscină-râu.

Aqua Park Florești oferă intrare gratuită copiilor până în șase ani! Aqua park-ul se află în Cluj Napoca, este deschis publicului în intervalul orar 09.00 – 20.00, iar prețul unui bilet de intrare pentru copiii cu vârste între 6-14 ani este de 20 ron, iar pentru adulți biletul costă 40 ron. Atracțiile acestui parc acvatic de distracție tobogane, bazine pentru copii cu diverse jocuri, sală de jocuri pentru copii și o piscină de relaxare pentru adulți, cu vârtejuri și hidromasaj.

Gina R.

Foto: smile-aquapark.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: waterpark, waterpark Bucuresti, waterpark Otopeni
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement