Waterpark-uri: alternative la Disneyland Paris

Home « Turism « Inedit

De Ziua Copilului intrăm oficial în sezonul de vară cu o bine-meritată vacanță! Unde mergem de 1 iunie? Inevitabil gândul ne zboară la tărâmul magic al copilăriei: Disneyland Paris! Parcul de distracție unde te simți copil chiar și la 60 de ani! Dacă ați fost deja acolo și vreți să testați lucruri noi, tot pe un tărâm magic al jocurilor din copilările, noi vă îndrumăm pașii către destinații atractive, în waterpark-uri!

 

Pentru majoritatea dintre noi vacanța de vară înseamnă soare, nisip, costume de baie și bălăceală! În aces caz, unde ne putem distra mai bine dacă nu în waterpark-uri tematice cu tobogane, piscine și o mulțime de alte distracții acvatice care să te facă că simți traiul într-o lume exotică, chiar și în mijlocul unor zeone aglomerate din Turcia, Puerto Rico, Franța, Spania și, de ce nu, România?Iată câteva destinații în care poți petrece o vacanță de 1 iunie pe placul întregii familii.

1. Adaland (Turcia) - Adaland se află în Kusadassi și deține trei parcuri acvatice cu tematici diferite. Un waterpark cu peste 20 de atracții, care se întind pe 20 de hectare, printre care un diapozitiv tub numit „Yellow Python”, care se rotește cu viteză. DolphinPark este locul unde poți întâlni cei mai jucăuși delfini și SeaPark este locul unde poți descoperi specii colorate de pești.

2. Aquaventure Water Park (Bahamas) - Aquaventure Water Park se află în resortul Atlantis din Bahamas, se întinde pe 141 de acri și conține peste douăzeci de milioane de litri de apă. Cei cu un simț de aventură vor aprecia „Leap of Faith”, un tobogan de 60 de metri înălțime, pe care aluneci cu o viteză uluitoare spre o piscină plină cu rechini (de plastic bineînțeles). Tobganul se află în mijlocul unei construcții care seamănă izbitor cu templul legendar Maya.

3. Las Cascadas (Puerto Rico) - Piesaje exotice și tobogane de adrenalină! Dacă Insulele Caraibe nu vă oferă destușl distracție, „Las Cascadas” din Puerto Rico deține un râu curgător, o piscină cu valuri și mai multe puncte de înot pentru o experiență de neuitat.

4. Aqualand (Franța) - Este un parc acvatic de lux de pe Riviera Franceză. În interiorul lui te poți bcura de o plimbare pe întuneric într-un tub de apă! Distracția se numește „The Black Hole” și este atracția principală a tuturor turiștilor care pășesc pragul parcului acvatic francez.

5. Canevaworld (Italia) - Este un parc, în mijlocul altui parc! Waterpark Canevaworld este amplasat într-un parc tematic numit Studios Movieland. Trebuie să te gândești de două ori înainte de a spune da lui „Stukas”, un tobogan înalt cât 10 etaje, care e aproape perpendicular pe pământ.

6. Aqualandia (Spania) - Numai un viteaz ar îndrăzni să testeze o plimbare „Big Bang” în acest parc acvatic. Plimbarea pretinde o cădere liberă de la o „înălțime înfricoșătoare”. Pentru cei care nu stau bine cu inima, parcul deține mai multe piscine de distracție și un tobogan multi-track, unde se pot face curse acvatice cu prietenii.

7. Divertiland (România) - Recent lansat în România, Divertiland poate fi o escapadă nebună din cotidian! Te așteaptă aproximativ 3000 de metri pătrați de sezlonguri și plajă, piscină cu valuri, tobogane și o mulțime de alte distracții menite să îți facă inima să pompeze cu putere.

Gina R.

Foto: list25.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: aquapark, Disneyland Paris, divertiland, waterpark
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement