Vis tropical în Caraibe (foto)

Home « Turism « Inedit

Nisip alb, nisip negru, palmieri și milioane de pești colorați! Este splendoarea insulelor tropicale, cele mai râvnite destinații de vacanță din întreaga lume! Motiv pentru care ne-am gândit să vă încâtăm privirile cu câteva zone cu priveliști rare, rar străbătute de turiști. Locuri ale lumii, în care vacanța îți poate părea o rupere totală de realitate... Insulele Caraibe!

Chiar dacă marea majoritate a agențiilor de turism și croaziere se întrec în oferte tentante, existî zone în care chiar și acestea pășesc rar! Zone în care dezvoltarea turistică majoră nu și-a făcut încă simțită prezența, iar peisajele au rămas aproape intacte.! Aici te poți bucura de cele mai frumoase apusuri, cele mai ciuda fructe exotice, ape cristaline și pești multicolori, care să întoate pe lângă picioarele tale! Tentant, nu-i așa?

Resorturi de lux în mijlucul naturii!

Cu toate acestea, să nu credeți că mergeți în pustiu! Marea majoritate a destinațiilor din Caraibe se bucură de hoteluri luxoase, restaurante a la carte și facilități de lux pentru turiști! Însă, totul este făcut într-un mod diferit, ceva mai natural față de celalalte destinații de top ale lumii. Marea majoritate a hotelurilor sunt construite în mijlocul naturii, vegetația fiind utilizată ca un paravan, pentru ca peisajele să rămână aproape intacte.

Printre destinațiile naturale neaglomerate din Caraibe sunt Insulele Virgine. Deși este o insulă mare din caraibe, cu peisaje mirifice și cu multe servicii și facilități, zona nu este deloc aglomerată! Este perfectă pentru o vacanță în mijlocul naturii, lipsită de agitație sau gălăgie. Motiv pentru care, cei care o aleg, o fac fie pentru o escapadă în luna de miere, fie pentru un repaus psihic.

Din top nu poate lipsi St. Martin, insula recunoscută pe plan mondial pentru resorturile luxoase și restaurantele extrem de costisitoare! Chiar dacă deține peisaje nemaiîntâlnite, insula nu este foarte tranzitată de turiști! Iar motivul este lesne de înțeles. Prețurile unui sejul în ST. Martin depășește orice imaginație! Iar dacă ești tentat să iei cina la un restaurant, trebuie să te asiguri că ai suficienți bani în buzunare. Nu de alta, dar se știe că este una dintre cele mai scumpe și pretențioase locuri din Caraibe.

Pe lângă aceste două frumuseți, cele mai atractive insule din caraibe sunt Negril, San Juan, Havana, Punta Cana, Seven Mile Beach, Bridgetown, Ocho Rios, Oranjestad, Nassau, Philipsburg... iar lista poate continuata cu lejeritate. Motiv pentru care noi am decis să punem stop înșiruirilor și să vă încântăm privirile cu câteva imagini care vă vor aduce dorul de vacanță! Cine știe, poate veți face o micîă escapadă... în paradisul exotic Caraibe! Că doar a venit primăvara!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement