Vama Veche, biblioteca pe plaja

Home « Turism « Inedit
Cărţi, muzică bună, curăţenie şi sucuri naturale. Aceasta pare să fie reţeta de succes a unui cuplu care a deschis o afacere inedită în Vama Veche.
Anda Runtag şi Adrian Gurlea sunt un cuplu tânăr, care nu a împlinit 40 de ani. De meserie graficieni, ei lucrează în publicitate. În urmă cu trei ani, cei doi s-au decis să facă şi altceva în viaţă: să interacţioneze mai mult cu oamenii, să-i facă pe semenii lor să se exprime liber, să se împrietenească.
Să faci o bibliotecă pe plajă este un lucru la care nu s-a gândit nimeni. Mulţi au fost impresionaţi că cineva vrea să facă şi altceva decât să vândă alcool şi cafea.
Acolo, cărţile se împrumută exact ca la orice bibliotecă, iar proprietarii sunt înţelegători în caz de mici accidente.
Cine vrea să împrumute o carte trebuie să completeze o fişă cu numele, prenumele, seria de buletin şi numărul de telefon. Biblioteca pe plajă a funcţionat şi anul trecut şi, chiar dacă cei doi au rămas cu volume în minus, şi-au propus să o ia de la capăt.
Dupa setea de cultura, turistii se pot racori si cu un sirop natural. In plus, daca nu vor o pauza de citit, pot juca table sau remi. Turistii care vor sa ramana pe plaja din fata ineditei bibliotecii platesc doar sezlongul .
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iulie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement