Vacanțe pe ape în România (foto)

Home « Turism « Inedit

Sezonul vacanțelor a început, iar turiștii își îndreaptă privirile către destinații cu ieșire la mare! Mulți oscilează între Bulgaria, Turcia și Creta, însă o majoritate covârșitoare aleg România! Printre aceasta ne aflăm și noi, care încă ne întrebăm unde ne putem petrece vacanța pe ape în România, în funcție de preț, peisaje și activități! Primele gânduri se duc la Marea Neagră și Delta Dunării! Două dintre cele mai mari atracții turistice ale României, promovate intens și care dețin facilități atractivem chiar și pentru turiștii internaționali!

 

Delta Dunării

Opțiunile de a-ți petrece vacanțele în Delta Dunării se revarsă! Pe întreaga durată a sezonului turistic există plimbări organizate sau individuale cu canoe sau canorca pe brațele acesteia. De asemenea, se organizează concursuri de pescuit sau navigație la care participă nume sonore românești, din aceste sporturi! Și, pe lângă celebrele plimbări nautice și pescuit, iubitorii de apă se pot bucura de senzații tari practicând schi nautic sau escapade de scuba diving, într-un mediu organizat! În plus, dacă ești adeptul croazierelor, există și facilitatea de a-ți achiziționa un bilet la unul dintre cele două hoteluri plutitoare din Delta Dunării. Va fi o experiență de neuitat pe plaiurile românești!

Marea Neagră!

Relaxare, bălăceală, nebunie și sute de terase! Așa poate fi descris litoralul românesc în plin sezon turistic! Chiar dacă aici croazierele lipsesc cu desăvârșire, există posibilitatea de a-ți închiria yachturi de la centrele de specialitate, de a te distra cu skijet-urile, bannana și multe alte ambarcațiuni care îți sunt puse la dispoziție de centrele de închirieri. Iar dacă iubești scuba diving-ul, te poți considera un adevărat norocos! Există excursii organizate, realizate împreună cu specialiști în domeniu. Atractiv, nu?

Stațiuni balneare

În cazul persoanelor cu probleme de sănătate, stațiunile balneare din România sunt printre primele din lume privind rezultatele medicinale oferite. Chiar dacă facilitățile nu sunt de nivel internațional sau angajații nu sunt la fel de zâmbitor ca peste hotare, stațiunile balneare din România se pot lăuda cu medici cu adevărat specialiști în recuperări! Printre cele mai apreciate și cunoscute stațiuni balneare din România sunt Băile Herculane, Băile Felix, Ocna Sugatag, Stațiunea Covasna și Slănic Moldova. La aceste stațiuni balneare se pot trata afecțiuni precum cele dermatologice, sechelele postraumatice, afecțiunile vasculare sau locomotorii și multe altele destul de grave. Este o modalitate constructivă pentru sănătate să îți petreci vacanțele în stațiunile balneare din România, unde pe lângă tratamente recuperatorii, te bucuri și de relaxare.

Gina Rotaru

Foto: honeymoons.about.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement