Vacanțe pe apă de Valentine's Day (foto)

Home « Turism « Inedit

Vacanțe Valentine's Day 2013! Destinații romantice, servicii a la carte, peisaje unice... ce poate fi mai atractiv? Vă spunem noi: o destinație cu totul nouă, cu activități inedite pentru doi! Anul acesta, noi rupem tradiția și renunțăm la clasicele vacanțe romantice în Paris, Praga sau Amsterdam! Alegem vacanțe Valentine's Day 2013... pe apă! Destinații care dețin ingredientele necesare unei escapade de Valentine's Day: romantism, relaxare, peisaje de top, mâncare savuroasă și distracție în doi. Încotro?

Știm că Ziua Îndrăgostiților înseamnă romanțe, ciocolată bună și trandafiri roșii. Însă, într-o escapadă romantică de câteva zile, este nevoie și de activitate distractivă în doi. E nevoie de atmosferă destinsă, plimbări romantice și sporturi funny, care se pot practica în doi. Noi am ales destinațiile care oferă toate acestea într-un singur pachet. Iar, în această perioadă, agențiile de turism le oferă chiar și la 50% off...

Veneția - Plimbări cu gondola, la apus se soare.... Pescuit, scufundări în doi și navigație pe străzile lăturalnice cu aspect vintage. Așa arată Veneția romantică, pentru îndrăgostiții care țind către această destinație pentru vacanțe Valentine's Day 2013! Indiferent unde te vei caza sau pe stradă lăturalnică ai intra, Veneția oferă un cumul de peisaje romantice, pe care merită să le trăiești nu o dată, ci de câte ori vrei să îți consolidezi relația de cuplu.

Miami - Palmieri, climat cald, plajă cu nisip fin.... Insula Turnberry din Miami este una dintre destinațiile de top pentru vacanțe Valentines Day 2013. Hotelurile aflate de-a lungul falezei sunt de lux, oferind pachete cu majordom, yachturi private, excursii romantice de scuba diving și navigație. De asemenea, aici se organizează cine romantice, în locuri intime de pe plajă. Tentant, nu?

Insula privată Mustique, Caraibe - O destinație luxoasă care a atras-o pe Kate Middleton. Priveliștile sunt uluitoare, iar turiștii se pot caza în conace moderne, ultra luxoase, beneficiind de majordomi, servicii de navigație, ambarcațiuni private și multe alte facilități menite să satisfacă îndrăgostiților toate cerințele. Totul în regim de all inclusiv.

Honolulu - Oahu, cea de-a treia insulă ca lărgime din Honolulu, este o destinație populară pentru vacanțe Valentines Day, în care turiștii se pot bucura de restaurante, muzee, cazare frumoasă, cu vedere la Pacific și zone cu atracții naturale. Insula deține kilometri de plaje cu nisip alb și apă limpede, fiind una dintre destinațiile luxoase ale lumii, cu facilități nenumărate de sporturi nautice și navigație printre peisaje absolut uluitoare.

Hawaii - Snorkeling, scufundări, navigație sau jetski cu adrenalină! Hawaii este visul oricărui îndrăgostit, fiind alegerea perfectă pentru vacanțe de Valentines Day 2013. De asemenea, surfing-ul și pescuitul din jurul Insulelor sunt de clasă mondială. Cât despre paisaje și romantism, nici nu cred că mai este nevoie de vreo descriere.... Tu pe care dintre aceste destinații pentru vacanțe de Valentines Day 2013 ai alege-o?

Gina Rotaru

Foto: justluxe.com

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement