Vacanțe de poveste de 1 iunie (foto)

Home « Turism « Inedit

Vine Ziua Copilului, apar ofertele de vacanță și petrecerile tematice! Unde mergem în vacanța de 1 iunie? Mulți optează pentru Disneyland, noi optăm pentru mini vacanțele în destinații cu ieșire la mare și aqua parcuri distractive, pentru o bălăceală ca la carte, în preajma personajelor din desene animate! Unde găsim asemenea oferte și ce facilități primesc familiile pentru vacanța de 1 iunie din partea hotelierilor?

 

Am cântărit puțin ofertele de pe piață și cele mai tentante destinații, atât ca preț, cât și ca activități nautice sunt în Disneyland Paris, Europa Park (Germania), PortAventura (Spania), Divertiland (România), QquaLand (Corfu-Grecia) și Aquapolis (Nisipurile de aur – Bulgaria). Ce-i drept, prețurile vacanțelor sunt mai mari față de lunile precedente întrucât odată cu venirea zilei de 1 iunie începe oficial sezonul estival de vară! Motiv pentru care am făcut o comparație între ofertele agențiilor de turism care oferă vacanțe de poveste de 1 iunie și site-uri „vânătoare” de oferte. Bineînțeles, pentru a beneficia de o ofertă de top spre Disneyland sau Europa Parkde 1 iunie trebuie să ai și un gram de noroc. Nu de alta, dar se dau ca pâinea caldă încă de la postarea lor pe site-urile de specialitate. Cea mai bună metodă: site-uri de reduceri!

Vacanțe instantanee vs programate

Există o mulțime de site cu reduceri în România care lansează oferte la aproape toată paleta de produse existente pe piața din România. De la mâncare, îmbrăcăminte și până la vacanțe exotice, site-urile „vânătoare” afișează zilnic reduceri chiar și de 50%. Trebuie doar să stai cu ochii pe ele întrucât marea majoritate merg pe reduceri și promoții care durează maximum 24 de ore. Iar ele sunt pe primul loc în materie de prețuri mici, chiar și pentru vacanta de poveste de 1 iunie.

Bineînțeles, dacă „vânezi” o destinație anume, trebuie să ai noroc să o găsești la fix. De obicei, vacanțele programate se achiziționează direct de la agențiile de turism. Dacă, însă, vrei o vacanță instantanee, într-o destinație la îndemână, lasă-te surprins și pune ochii pe cea mai atractivă ofertă. Printre cele mai atractive oferte la vacanțe de 1 iunie le-am găsit pe E-redus.ro, în destinații precum Balcik, Kusadasi, Zakyntos, Thassos, Obzor și Balcelona.

Oferte în țară

Iar lista cu oferte de vacanțe găsite la mari reduceri pe E-redus.ro continuă cu vacanțe pe litoralul românesc în water parcuri cu tobogane gonflabile, în stațiuni precum Mamaia, unde vă puteți bucura de Ziua Copilului în celebrul Aqua Magic. O destinație în care vacanța de 1 iunie se poate petrece în familie, fără costuri foarte mari și cu oportunități generoase pentru distracție. Iar dacă nu ați reușit să prindeți nicio ofertă, în Capitală și de jur împrejurul ei, există ștranduri, parcuri și activități de agrement cu gratuitate pentru copii. Cât despre distracția într-un waterpark, există câteva chiar în apropierea bucureștiului, la care puteți ajunge cu autobuzele. Printre cele mai cunoscute sunt WaterPark și Divertiland din Otopeni. Să aveți o vacanță de 1 iunie ca-n povești!

Gina Rotaru

Foto: aqualand-corfu.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement