Vacanța de 1 Mai - între Vama Veche și Costinești

Home « Turism « Inedit

Ne apropiem cu pași repezi de vacanța de 1 Mai, iar destinația e, fără îndoială, litoralul românesc! Locul unde petrecerile se fac în regim non-stop! Mii de turiști s-au înghesuit cu aproape trei săptămâni înainte la agențiile de turism pentru a prinde cele mai convenabile oferte la cazări, printre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc pentru vacanța de 1 Mai fiind Costinești și Vama Veche! Stațiuni unde se estimează că numărul turiștilor prezenți de 1 Mai pe litoralul românesc va depăși 50.000. Așadar, dacă nu v-ați făcut rezervare, grăbiți-vă! Asta pentru că marea majoritate a hotelurilor sunt deja full, iar dormitul cu cortul în Vama Veche nu mai este permis.

Pentru cei în căutarea distracției supreme, Vama Veche și Costinești sunt stațiunile ideale! Mini vacanța de 1 Mai pe litoralul românesc vine cu o mulțime de concerte, zeci de artiști consacrați, party-uri nocturne în aer liber și zeci de restaurante pregătite cu meniuri a la carte pentru toate buzunarele. Cât despre cazări, dacă nu ai pretenții foarte mari, și ești venit doar pentru distracția la malul mării, poți găsi chiar și la 45 ron pe noapte! Asta pentru că Vcama Veche și Costinești își mențin prețurile rezonabile, fiind printre cele mai recunoscute stațiuni de pe litoralul românesc destinate studenților puși pe distracție. Voi încotro vă îndreptați?

Vama Veche – free spirit

Agitație, nebunie și multă libertate! Vacanța de 1 Mai în Vama Veche a devenit deja o tradiție printre tineri, fiind cea mai așteptată vacanță din an! Este locul de întâlnire al petrecăreților, care încing atmosfera până în zorii zilei! Este stațiunea în care muzica este un stil de viață, iar distracția se face în grupuri mari, fără pretenții la cazare sau restaurante de lux. Iar anul acesta vacanța de 1 Mai aduce concerte de toate tipurile. Muzica va răsuna de la un capăt la celălalt al stațiunii, iar iubitorii de rock, folk sau dance își au deja locurile stabilite.

Iar anul acesta, numărul celor prezenți în Vama Veche de 1 Mai ar putea depăși 30.000! Nu o spunem noi, ci autoritățile constănțene și lanțurile hoteliere care anunță că rezervările pentru vacanța de 1 Mai pe litoralul românesc le-au întrecut așteptările. Bineînțeles, la acest succes au contribuit facilitățile și prețurile la cazare, menținute la nivelul celor de anul trecut. Mai precis, o noapte în Vama veche de poate costa de la 45 de lei la pensiune, până la 500 de lei la un hotel pretențios de 5 stele.

Costinești

O stațiune cu un mix interesant de turiști! Costineștiul stă pe locul doi în alegerea tinerilor pentru vacanța de 1 Mai. Anul acesta, aproximativ 20.000 de turiști își vor petrece vacanța de 1 Mai în Costinești, printre ei regăsindu-se și familii cu copii! O stațiune care îmbină nopțile de distracție maximă, terasele agitate deschise de dimineață, cu liniștea prânzului la malul mării. Prețul unei nopți de cazare în Costinești este ceva mai ridicat față de Vama Veche, însă și pretențiile sunt crescute! Familiile preferă cazări cu toate facilitățile, iar tinerii optează pentru locuri cât mai ieftine, care să le ofere strictul necesar. Prețul unei nopâi de cazare pornește de la 50-60 ron și poate depăși 500 ron pe noapte la un hotel de cinci stele. Și, că tot veni vorba de prețuiri, cea mai scumpă stațiune de anul acesta pentru vacanța de 1 Mai este Mamaia, unde cazarea pornește de la 60 ron și poate depăși 700 ron pe noapte la un hotel de cinci stele.

Gina Rotaru

Foto: ponturibune.ro 

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement