Un nou mod de a face turism

Home « Turism « Inedit
World Ventures, companie internationala care-si propune sa transforme din temelii industria turismului, si-a lansat oficial operatiunile si in Romania. 
Concomitent cu lansarea oficiala a operatiunilor sale in Romania, World Ventures mai prezinta premiera: lansarea celui mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei sale mobile DreamTrips: este vorba despre DreamTrips Local .
Înființată în 2005 de Wayne Nugent și Dan Stamen, WorldVentures este un club de vacante care le ofera membrilor sai pachete de calatorii denumite DreamTrips-uri, dar și posibilitatea dezvoltării unei afaceri de network, marketing prin promovarea serviciilor de care beneficiaza.
Compania WorldVentures a ajuns în România prin celebrul stilist Geta Voinea, dar are deja mulţime de susţinători care au devenit deja membri ai echipei cu participare mondială.
Avantajul acestui program, în cazul World Ventures Romania, este dezvoltarea brandurile locale prin recunoaștereaa lor internationala datorita potentialului de peste 500.000 de calatori activi pe care aceasta companie americana il ofera. 
Nu in ultimul rand, merita mentionat ca deschiderea oficiala a companiei iRomania reprezinta un mijloc important de dezvoltare a turismului local, WorldVentures urmand sa ofere vacante in Romania membrilor sai din toata lumea.
Infiintata in 2005, în Statele Unite ale Americii, WorldVentures a pornit de la ideea de a crea un club extrem de exclusivist, pentru cei care calatoresc foarte mult. 
Pe 18 aprilie 2008 Michael J. Conway, veteran de calatorie de 30 de ani si co-fondator al America West Airlines a fost numit director executiv (CEO) al WorldVentures.
Compania a fost lansata pe data de 15 ianuarie 2017 iar dupa aceasta data, preconizeaza ei, se vor inscrie si mai multe persoane în sistem. 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: martie 2017
Etichete pentru acest articol: WorldVentures, lansare 2017, DreamTrip
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement