Sultana Resort, destinatia de vacanta perfecta

Home « Turism « Inedit

Când vine vorba de relaxare, nu ne uităm la bani şi căutăm să ne cazăm la cele mai bune resorturi din lume care oferă cele mai avantajoase oferte.

 

Dacă şi tu visezi cu ochii deschişi la un loc magic, unde nu există cuvântul "stres" în vocabularul nimănui, atunci Marrakech (Maroc) este alegerea perfectă.

Aici, în centrul istoric al oraşului, cunoscut sub numele Kebash, un impresionant sanctuar (Sultana Resort) te aşteaptă ca să te răsfeţe aşa cum ştie mai bine: confort şi facilităţi ale unui hotel de lux occidental, păstrând în acelaşi timp farmecul local; design modern care se îmbină perfect cu arhitectura locului, fiecare mobilier, perete, podea sau încăpere fiind întruchiparea perfecţiunii în materie de bun gust. Dormitoarele au un aer nord-african, cu piese de artă realizate manual şi antichităţi locale, în timp ce băile redau rafinamentul templelor romane, pavate cu dale de smarald.

Staţiunea are propriul lui paradis exotic, cu grădini amenajate şi bazine de înot, precum şi mai multe piscine pentru relaxare. De asemenea, o alegere excelentă de petrecere a timpului poate fi un masaj în aer liber sau vizitarea numeroaselor atracţii, cum ar fi cea mai mare piaţă din Africa, Palatul Bahia, dar şi Palatele Regale.
Name

 

Nici plajele de nisip de la Marea Roşie nu trebuie omise, fiind recunoscute pentru milioanele de turişti care o vizitează (dintre care cei mai mulţi veniţi din Germania, Anglia, Rusia şi fostele republici sovietice).

O altă atracţie care se poate vizita pe timpul şederii la resortul Sultana sunt unele dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituie habitatul sutelor de specii de peşti tropicali. Staţiunea se întinde pe o lungime de circa 40 de kilometri, de-a lungul litoralului. În ultimii ani a devenit un clasic al vacanţelor "all-inclusive" organizate de agenţiile de voiaj europene.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: avotur.com

 

Publicat in: octombrie 2013
Etichete pentru acest articol: destinatie turistica, Sultana Resort, turism, turism nautic
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement