Sugestii pentru un concediu reusit !

Home « Turism « Inedit
Vara este principalul sezon de vacanta pentru turistii romani, dar si cea mai solicitanta perioada pentru agentiile de turism. 
 Un hotel de cinci stele suna perfect pentru un Taur, iar printre cele mai recomandate destinatii pentru aceasta zodie se numara Dubai , New York - unde se pot delecta cu spectacolele de pe Broadway, si Valea Loarei din Franta, pentru a fi cuprinsi de atmosfera regala.
Acestea au devenit din ce in ce mai populare, oamenii realizand numeroasele avantaje prin aceste pauze scurte, deoarece pot gasi cu usurinta destinatii excelente, si de asemenea pot aranja vacanta scurta pentru sine si familia sa. Poti petrece multe weekend-uri minunate in toate tarile din Europa, si poti vizita locuri interesante.
Peisajele picturale, rezervatiile naturale, cascadele, aventurile cu cataramanul, inotul cu delfinii, fructele de mare care complimenteaza bucataria locala, dar si istoria deosebita a asezarilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care iti recomandam sa iei in considerare vacanta aici.
Statiunile populare din Zakynthos ofera celor ce isi doresc vacanta aici numeroase locuri de cazare: de la studiori, vile si apartamente, la hoteluri de fite de 4 si 5, in schimb in Tolo predomina spatiile de cazare ieftine in vile si studiouri, fiind destinatie recomandata pentru turistii cu buget redus.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: iunie 2017
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement