Statiunea Poiana Brasov

Home « Turism « Inedit
Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international.  In privinta capacitatii de cazare in structura unitatilor de primire turistica cazare se remarca urmatoarele: pe ansamblul judetului Brasov numarul locurilor de cazare din anul 2005 si pana in anul 2008 a avut evolutie ascendenta, fata de Poiana Brasov unde a avut evolutie oscilanta dupa cum se observa si in tabelul nr. 4., aceasta datorandu-se investitiilor realizate.
Pe langa sporturile de iarna, poti practica si trasee montane, ski de tura, plimbari cu atv-ul, parapanta, off road, moto, cicloturism, canyoning, rafting, pescuit sportiv si vanatoare, water walking ball, summer tubing.
Asemanatoare in privinta conditiilor naturale cu alte statiuni turistice montane ca Chamonix, Zakopane sau Cortina D"Ampezzo, statiunea Poiana Brasov si-a castigat un binemeritat renume prin integrarea armonioasa in peisaj a dotarilor turistice, prin posibilitatile largi de practicarea sporturilor de iarna si prin conditiile bune de odihna si recreere in orice perioada a anului.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Etichete pentru acest articol: poiana brasov, munte, iarna, turism, trasee
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement