Smile - cel mai mare parc acvatic din România

Home « Turism « Inedit

 

Smile... se dă startul distracției! Sezonul de bălăceală a început, iar parcurile acvatice și-au deschis porțile cu oferte destul de atractive! Și cum pe litoral nu avem nevoie de aquapark pentru o distracție nautică ca la carte, ne-am îndreptat atenția către parcurile acvatice de munte și de prin împrejurimile capitalei! Iar popasul l-am făcut la Smile Aquapark Brașov!

 

Unul dintre parcurile nonconformiste din România, așezate la poale de deal și care se poate lăuda cu cea mai mare suprafață pentru un parc acvatic românesc: aproximativ patru hectare! O întindere amenajată cu tobogane pe apă, piscine, tuburi cu înălțimi impresionante și o priveliște cum vezi doar în filme. Nu o spunem pentru promovare, ci ne bucurăm Brașovul, una dintre destinațiile mândre ale României, s-a îmbogățit cu încă o atracție de top pe plan mondial: Smile Aquapark Brașov! Așadar, dacă vrei să îmbini bălăceala de pe litoral cu aerul proaspăt al muntelui, acum ai posibilitatea de a o face! Iar prețul unei astfel de vacanțe poate fi chiar mai ieftin decât pe litoralul românesc...

Distracție părintească fără griji

În incinta parcului acvatic cei mari se pot distra în piscinele de mari dimsniuni, toboganele înalte kamikaze și de fcilități precum restauramte, baruri și parcare gratuită! Biletele variază între 30-40 de ron în funcție de ziua în care veniți (cele mai scumpe fiind în weekend). Cât despre siguranță, proprietarii asigură paza copiilor având salvamari, iar apa este întotdeauna curată, fiind filtrată la 3 ore în bazinele pentru adulți și la fiecare oră în bazinele pentru copii. Programul parcului acvatic este de luni până duminică între orele 09:00 – 19:00.

Cât despre temperatura apei, ea se menține constant la 26 de grade, o temperatură benefică pentru distracția copiilor fără motive de îngrijorare. Există și câteva motive de îndoială: parcarea nu este acoperită, iar mașina turiștilor stă în soare întreaga zi. Pe lângă acest lucru, turiștii nu au voie să pășească în incinta parcului cu mâncare sua băuturi. Astfel, turiștii sunt nevoiți să cumpere totul de la restaurantul sau barul din interior. Prețurile nu le-am testat însă, însă tindem să credem că sunt un picuț mai mari față de cele din afara parcului.

Facilități pentru copii

Piscine, salvamari, tobogane și intrări gratuite pentru micuți! Parcul acvatic înconjurat de verdeață oferă intrare liberă pentru copiii cu o înălțime de până la 1.30 metri și gratuitate totală copiilor de 1 iunie. Printre cele mai atractive ditracții oentru copii sunt toboganele în formă de tub și river-ul: o piscină cu apă curgătoare care te plimbă prin parcul acvatic. O dată plătită intrarea, aveți acces gratuit la toate distracțiile din interiorul parcului acvatic. Voi ați ajuns acolo? Dacă da, cum vi s-a părut?

Gina R.

Foto: infoseason.ro

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement