Resorturi de lux din Delta Dunării (foto)

Home « Turism « Inedit

Turism de lux în România? Se poate! În Delta Dunării au răsărit două resorturi de lux impresionante, care întrec facilitățile și frumusețea multor peisaje deținute de concurența... grecească! „Puflene Resort” și „Delta Nature Resort” sunt două locuri de refugiu elegante şi luxoase, care oferă servicii de top într-o zonă naturală, apreciată datorită peisajelor sălbatice! Sunt locurile care, cu puțină promovare, ar putea atrage turiști din toate părțile lumii...

Resortul „Puflene Resort” se află în Murighol, iar „Delta Nature Resort”, pe malul lacului Somova, la 17 km de oraşul Tulcea. Facilitățile oferite de aceste două resorturi de cinci stele includ cazări în vile Premium și Deluxe, restaurante pretențioase, baruri personalizare, centre de relaxare, piscine, spații verzi și tehnologie high class. Pe scurt, all in one!

Puflene Resort”

Resortul de află în Murighol și deține un hotel, 16 vile și un restaurant. În categoria facilități intră sala de fitness, piscine (interioară/exterioară și pentru copii), sală de jocuri, centru SPA, sală de conferință, room service, biliard, terenuri de sport și excursii pe Delta Dunării. Este un adevărat paradis de vacanță, care îți poate îndeplini toate dorințele. Resortul este amplasat pe marginea lacului și are o suprafață de 7,5 ha. Restaurantele oferă preparate internaționale și cu specific local, iar centrul de relaxare al hotelului îmbină toate gusturile. Poți opta pentru relaxare la SPA sau te poți bucura de o excursie de pescuit. Totul în funcție de pasiune și preferințe.

Cât despre prețuri, variază între 300 și 450 Ron/pe zi, în funcție de locul de cazare. De luni până joi, poți beneficia de cazare cu prețuri între 300 și 400 RON, iar de vineri până duminică, între 350 și 450 pe zi. Tarifele sunt calculate pentru două persoane adulte. Dacă mergeți cu un copil cu vârsta între 3-14 ani veți plăti cu 30 ron mai mult pe zi. Iar dacă copilul este mai mic de 3 ani, are gratuitate.

Delta Nature Resort”

Resortul se află pe malul lacului Somova, la 17 km de oraşul Tulcea și deține 30 de vile, dintre care 14 Premium și 16 Deluxe. Facilitățile includ restaurant cu specific local și internațional, baruri cu vinuri pretențioase, sală de conferințe, piscină, sală de gimnastică, biliard și teren de tenis. Aici se organizează plimbări cu barca sau cu caiacul, punându-se opta pentru excursii corporate sau de explorare. Prețurile la cazare variază între 36 și 55 de euro pe zi, de persoană, iar suplimentele în camerele single costă între 20 și 30 de euro pe noapte. Aici copiii până în cinci ani au gratuitate, iar cei cu vârste între 5-14 ani sunt taxați cu 15 euro pe noapte.

Iar acestea sunt doar două dintre minunățiile din Delta Dunării, care ar putea ridica turismul românesc la nivel de lux. Semn că programele de dezvoltare turistică a zonei, încep să funcționeze permițând Deltei Dunării să își expună toată frumusețea naturală a florei și a faunei. Ce spui, ai merge într-un astfel de resort?

Gina Rotaru

Foto: Pufleneresort.ro / ro.deltaresort.com

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement