Oferte de vacanțe de 1 iunie, în România

Home « Turism « Inedit

Intrăm în lumea copiilor! De 1 iunie, ne facem bagajeje și plecăm într-o destinație de poveste! Agențiile de turism au pregătit deja pachetele promoționale, iar copiii se pot declara fericiți intrând în lumea celor mai frumoase personaje din desene animate sau parcurgând peisaje mai ceva ca-n mica sirenă! Ne așteaptă vacanțe de scuba diving, destinații exotice, camere hoteliere personalizate și petreceri tematice la malul mării. Unde găsim cele mai tari oferte de turism de pe piața din România pentru vacanta de 1 iunie?

Hotelierii de pe litoralul românesc și-au deschis porțile, pensiunile din Delta Dunării oferă facilități speciale, iar muntele e pregătit cu extraopționi distractive. Indiferent către ce destinație din România te-ai îndrepta, de 1 iunie distracția e la ea acasă, iar copiii se bucură de toată atenția cuvenită! Se organizează expediții pe mare, pe Delta Dunării, evenimente de pictură în aer liber și se oferă nenumărate gratuități pentru cei mici! Fie că ești din provincie și alegi vacanța de 1 iunie în București, fie că ești din Capitală și optezi pentru provinzie, evenimentele se țin lanț! Însă, cu siguranță cea mai mare atracție a momentului pentru cei mici este litoralul românesc!

Vacanța de 1 iunie E-redus (ă)

O zonă în care nu doar peisajul este de poveste, ci și evenimentele organizate aici! În plus, prețurile la cazare sunt ceva mai mici decât în alte zone ale României. Autorităție constănțene organizează în fiecare an concerte speciale pentru copii de 1 iunie, acvariile își deschid porțile cu reduceri sau gratuități, iar distracțiile precum dansurile pe plajă, bananna și sporturile în apă sunt în fiecare stațiune.Una dintre cele mai renumite stațiuni pentru vacanța de 1 iunie este Mamaia!

Aici evenimentele pentru copiii se derulează de dimineața până seara târziu, iar facilitățile oferite celor mici îi atrag pe marea majoritate a turiștilor. Dacă nu v-ați achiziționat până acum biletul pentru vacanța de 1 iunie, fiți cu mare băgare de seamă atunci când o veți face. Fiind în plin sezon turistic, marea majoritate a agențiilor scot pe piață oferte la prețuri tentante, dar cu facilități puține.

Pentru a îi oferi copilului o excursie ca în povești, optați pentru o vacanță de 1 iunie cu toate facilitățile de distracție, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. Pentru a ieși cât mai ieftin puteți face rezervare direct la hotelieri sau puteți face un deal achiziționând bilete de pe site-uri cu reduceri. Site-uri care scot vacanțe de 1 iunie la prețuri mult mai mici față de cele existente pe piață datorită colaborării directe cu hotelierii, precum E-redus.ro. Cine știe, poate veți face deal-ul anului cu o vacanță de 1 iunie de la E-redus.ro! Noi l-am făcut deja!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement