Oferte de 1 Mai pe litoralul românesc

Home « Turism « Inedit

Avem liber la distracție și oferte de i Mai pe litoral! Vacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi, iar agențiile de turism și hotelierii sunt în maximă alertă! Scot pe piață oferte de 1 mai tentante, medite să atragă nu doar turiștii tromâni ci și turiști de peste hotare! Cu două săptămâni înainte de marea nebunie, camerele sunt aranjate, meniurile speciale pregătite, iar promoțiile oferite sunt calculate în detaliu. Este cel mai important moment pentru turismul 2013: startul sezonului turistic pe litoral! Iar dacă pornesc cu dreptul la oferte de 1 Mai pe litoral, hotelierii își vor selecta clientala și, implicit, își vor umfla buzunarele pe întreaga perioadă a venii! Tu ce planuri ai de 1 Mai?

Dacă nu vă regăsiți printre miile de turiști care au pus deja mâna pe oferte de 1 mai pe litoral, încă mai aveți timp să o faceți! Anul acesta, numeroase agenții de turism au început să ofere și pachete cu oferte de 1 mai pe litoralul românesc, nu doar în străinătate. Iar concurența între ele este acerbă. Chiar dacă la prima vedere prețurile nu diferă foarte tare, facilitățile oferite da! Unii au reușit să negocieze dur pentru a adăuga la pachetele de oferte de 1 mai pe litoral încă o facilitate față de concurență, iar alții vin pe piață cu câte o excursie organizată pe malul mării cadou!

Vama Veche și Costinești

Vorbim de oferte de 1 mai pe litoral, clar vorbim despre Vama Veche și Costinești! Mai cu seamă dacă ne gândim la tineretul pus pe distracție atras de zecile de concerte organizate în aer liber! La agențiile de turism pachetele sunt de două, trei, patru sau șapte nopți de cazare, iar prețurile variază în funcție de stelele hotelului de la 170 ron și până la 600 ron. Există agenții care oferă pachete cu oferte de 1 mai pe litoral în Costinești care constau în 5 nopți de cazare la 360 ron de persoană.

Trei nopți la un hotel de 3 stele costă 170 ron/persoană, iar 5 nopți cu mic dejun se învârte la 500 ron/persoană. Prețurile variază și în funcție de priveliștea din cameră, dacă e cu vedere la mare sau nu! Cât despre Vama Veche, inima petrecerilor, pentru un pachet 7 nopți în cameră dublă prețurile variază între 500 și 600 ron de persoană, iar dacă vreți și mic dejun sunt între 700 și 800 ron, la hoteluri de două sau trei stele. Bineînțeles, prețul crește proporțional cu numărul de stele al hotelului.

Mamaia, Eforie, Saturn

Zone de pe litoral un pic mai liniștite, destinate vacanțelor în familie! Asta nu înseamnă că prețurile scad puternic! La Mamaia, 3 nopți cu mic dejun la un hotel de 3 stele începe de la 180 rin/persoană, iar la un hotel de patru stele este în jurul a 600 ron/persoană. La Eforie prețurile pornesc de la 100 ron/persoană pentru trei nopți, iar la Olimp pornesc de la 160 ron/persoană tot pentru 3 nopți. Totul depinde de ce tip de oferte de 1 mai pe litoral preferi și la ce hoteluri.

Rețurile cresc dacă vrei să îți faci singur rezervare la hotel. Motivul: agențiile de turism negociază pentru a ajunge la o sumă atractivă. Lucru pe care turistul nu prea îl poate face. Așadar, pentru o vacanță cu preț rezonabil, optați pentru oferte de 1 mai pe litoral de la agențiile de turism autorizate și cunoscute pe piața românească. Astfel, evitați și riscul unei păcăleli și bătaia de cap! Așadar, totul depinde de bugetul alocat pentru vacanța de 1 mai. Cât despre oferte de 1 mai pe litoral, par ceva mai atractive față de cele expuse anul trecut, nu?

Gina Rotaru
 

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement