Noi mistere în Triunghiul Bermudelor (foto)

Home « Turism « Inedit

Două comori subacvatice au fost descoperite în una dintre cele mai misterioase zone ale lumii: Triungiul Bermudelor. Cercetătorii marini au dat peste două pramide impresionant de mari, care zac pe fundul Oceanului Atlantic. Fenomenul nu a putut fi explicat deocamdată, iar localnicii au dat vina pe blestemul care a fost aruncat asupra acestei zone - Triungiul Bermudelor, cunoscut pentru fenomenele bizare care se tot întâmplă de secole încoace.

Piramidele au fost găsite la două mii de metri adâncime, în apele din centrul Triunghiul Bermudelor. Structurile ciudate sunt realizate din sticlă groasă și au fost descoperite de un sonar, potrivit oceanografului dr. Meyer Verlag. Potrivit specialiștilor marini, piramidele gigant sunt structuri cu adevărat impresionante, întrucât fiecare dintre ele este mai mare decât celebra piramida a lui Keops, din Egipt.

De trei ori mai mare ca piramida Keops

Oceanologul B. Meyer este de părere că piramidele pot face lumină în cazurile legate de disparițiile teribile și misterioase, sociate cu Triunghiul Bermudelor. Într-o conferința de presă, ținută în Bahamas, omul de știință a făcut public un raport cu coordonatele exacte ale piramidelor și câteva poze cu acestea. Se pare că piramidele se află în centrul Triungiul Bermudelor din anul 1990 și, cu toate acestea, suprafața lor este perfect netedă, putând fi comparată cu finețea sticlei sau a gheții.

Dimensiunea unei piramide este aproape de trei ori mai mare decât piramida lui Keops, care se află în Egipt. Subiectul a fost dezbătut și în cadrul unei conferințe de presă din Florina, unde jurnaliștii au au prezentat imagini de înaltă rezoluție și date computerizate cu piramidele, care conțin părerile celor mai apreciați cercetători marini! Iar surprinderea cea mare a tutturor rămâne în contunuare aspectul impecabil al piramidelor, pentru că, în ciuda trecerii timpului, pe suprafața acestora nu se zăresc alge, fisuri sau mioloz.

Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor este cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului”. Există legende care spun că în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, precum: dispariții de vase și aparate de zbor, activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap. Localnicii pun aceste fenomene pe seama ființelor extraterestre sau a sufletelor damnate, ce bântuie zone.

Triunghiul Bermudelor își are cele trei colțuri legate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, din Florida, în Oceanul Atlantic. Datorită legendelor și a poveștilor, Triunghiul Bermudelor a devenit una dintre cele mai mari atracții a regizorilor de film. În această zonă s-au filmat pelicule cu mare succes la public, precum „Pirații din Caraibe” sau „The Triangle”.

Gina Rotaru

Foto: www.utaot.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: comori subacvatice, piramide, Triunghiul Bermudelor
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement