Marea brazilor de Crăciun! (video)

Home « Turism « Inedit

Spectacol de lumini pe apă! Se întâmplă în Florida, în parcul de distracții SeaWorld! Peste 100 de brazi, animale marine și milioane de globulețe îi așteaptă pe turiști să sărbătorească Crăciunul în stil... maritim. Iar clientela ajunsă până acum, nu este deloc măruntă! Milioane de oameni au asistat la aprinderea luminițelor din brazii de Crăciun plutitori. Un spațiu amenajat în detaliu, în care se bălăcesc și defini, spre admirația și bucuria turiștilor.

Cum e să ajungi într-un asemenea loc? Imaginea pare scoasă dintr-un basm, mai ales în timpul festivităților destinate Sărbătorilor de Iarnă. Servirea este impecabilă, acordurile muzicii se răspândesc lin prin aer, iar imaginea delfinilor înotând printre cei 100 de brazi te bine dispune încă de la intrare! Ce mai, o escapadă de Crăciun, care își merită toți banii.

Distracție pe apă, în Disney way!

Care, apropo, nu sunt deloc puțini... SeaWorld Orlando este unul dintre parcurile de distracție din Florida, SUA, care se află sub managementul Disney World. Motiv pentru care, prețurile sunt pe măsura așteptărilor și a distracției! Astfel, o singură zi de distracție, te va costa 90$ ca adult și 71$ ca minor.

Însă, se merită, spun majoritatea turiștilor, care i-au pășit pragul! Activitățile nautice sunt la îndemâna oricui, iar diversitatea sporturilor și plimbărilor pe apă, sunt principalele atracții. Pe lângă adrenalină cât cuprinde, prin tobogane pe apă, mountain ruse cu stropi de apă și plimbări prin legenda coastă în care s-a născut Kraken (un monstru legendar gigant), există și marea de brazi de Crăciun!

Brazi plutitori, în milioane de culori

O zonă din SeaWorld Orlando a fosta menajată special pentru relaxarea în familie. Patronii parcului de distracție au montat 100 de brazi într-un lac, în care se plimbă nestingheriți delfini. Iar iarna aceasta, pădurea de brazi a fost împodobită, într-un stil surprinzător. Fiecare brad de Crăciun în parte a fost ornat cu instalații electrice de maximum două culori, care se aprind pe rând. Astfel, pădurea reușește să obțină diverse sclipiri, care strălucesc în noapte pe ritmul colindelor de Crăciun!

O zonă pe cât de distractivă, pe atât de romantică! Este spațiul în care tinerii aflați în luna de miere își petrec cel mai mult timp. Mai cu seamă că se organizează dansuri în aer liber, concursuri de muzică și spectacole de lumini. Pe timpul Sărbătorilor de Iarnă, spectacolul de lumini poate fi admirat în fiecare seară, în perioada 16-31 decembrie, între orele 17.00 – 23.00.

Gina Rotaru

Foto: Seaworldparks.com

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement