Jamaica - Ahhh ... .Ras Natango Gallery and Garden

Home « Turism « Inedit
Bună ziua !! Dacă sunteți interesat să vizitaţi Jamaica, trebuie să vă gândiți să mergeţi în unul dintre cele mai bune centre comerciale din Jamaica, unde puteți avea o experiență minunată, învățând despre țară. Ar trebui să încercați să vizitați un loc numit "Ahhh ... .Ras Natango Gallery & Garden".

“Ahhh ... Ras Natango Gallery and Garden” este o locație excelentă pentru excursii pentru școli, ca elevii să poată avea o experiență de învățare inovatoare, folosind natura și arta.

Ras ras Natango este autodidact. El citește intensiv și preferă să lucreze cu acrilicele. Picturile sale din hotel se bazează în principal pe flori tropicale. Arta sa este acum în fiecare hotel de pe insulă, dar și în colecții private din peste 17 de ţări ale lumii.

Ayale este un artist grafic, pe lângă unul plastic. El este absolvent al Institutului de Artă din Ft. Lauderdale, unde a studiat designul grafic de desktop. Cney este un artist local, care este instruit de Ras.

Există cinci îngrijitori. Ian Reid (Badman) a fost îngrijitor de la 12 ani. El îi supraveghează în prezent pe ceilalţi patru, repară şi realizează pereții mai terasaţi.

Grădina este împărțită în patru niveluri, cu fiecare dintre cei patru îngrijitori responsabili pentru o anumită zonă. Aceştia sunt Patrick Reid (Marvin), Lincent Hinds (Rat), Maurice (Morris) și Jamas Watkin (Sea Boot).

Ei concurează între ei pentru a face fiecare zonă mai frumoasă. Ei ajută prin colectarea apei de ploaie, udarea grădinii, plivit, dar și în construcţii. Ar trebui să vă gândiţi să vizitaţi acest loc.


Autor: Ricardo Benguche - Jamaica
Sursa foto: ahhhmazingexperience.blogspot.com
 
Publicat in: decembrie 2014
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement