Între valuri și stânci (foto)

Home « Turism « Inedit

Lumea e frumoasă!” De la construcții, petreceri tradiționale și până la peisaje, lumea maritimă îți poate tăia răsuflarea. Imaginația umană, împreună cu arhitectura naturală, reușesc să construiască minuni ale lumii! Iar pe una dintre ele am găsit-o în Hawaii! Este vorba despre un resort inedit, care a făcut pact cu natura! Una dintre cele mai exclusiviste contrucții realizate cu ajutorul lumii maritime! Este situat pe stânci, între ocean și cel mai înalt vârf!

Cină romantică la înălțime, priveliște panoramică cu apusul și sunetul valurilor ușor agitate... Nu le vei găsi la niciun hotel de cinci stele. Pentru așa ceva, cineva chiar ar trebui să inventeze conceptul de 9 stele all inclusive! Și, cel mai probabil, o va face! Asta pentru că Hawaii-ul continuă să dețină supremația turistică, atât la peisaje exotice, cât și la imaginație!

Foișor, jacuzzi și foc de tabără!

Vrei la all inclusive? Du-te în Hawaii la Sea Side Deck Resort! Îți vei schimba percepția asupra serviciilor hight class! Arhitectul a dat frâu imaginației, permițând turiștilor să escaladeze sânca de sus în jos și invers, după bunul plac, în orice moment. Nivelurile construcției sunt structurate atent, pentru a statisface orice gusturi. La cea mai înaltă treaptă dăm de o zonă amenajată pentru plajă. Comorând pe scara din lemn masiv, ajungem la zona amenajată pentru focuri de tabără, unde se pot organiza petreceri nocturne. Ceva mai jos... construcția principală: o terasă cu foișor separat, unde se poate lua masa în briza oceanului. Și, nu ne oprim aici!

Din construcția principală, ajungem la o zonă cu șezlonuri și... jacuzzii! Tentant, nu? De la ultima construcție, aflată la baza stâncii, foarte aproape de valurile oceanului, o scară te coboară până pe faleză! Iar peisajele spectaculoase continuă și aici! Este o zonă destinată întru-totul întrăgostiților, perfectă pentru o lună de miere, o aniversare sau, de ce nu, o nuntă ca-n povești! Este unul dintre lucrurile care chiar ne fac „lumea mai frumoasă!”. Nu crezi?

Gina Rotaru

Foto: http://ojhbryant.tumblr.com

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: resort, resort de lux, vacanta exotica, vacanta Hawaii
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement