Insula copiilor, deschisă în București

Home « Turism « Inedit

Apă, tobogane, vaporașe și aproximativ 3.000 de metri de distracție! De Ziua Copilului, sute de evenimente își deschid porțile, iar petrecerile tamatice sunt la ele acasă! Trebuie doar să îți alegi locația, costumul de petrecere și... să înceapă joaca! Cele mai multe evenimente pentru copii au loc în Parcul Herăstrău și în Parcul Cișmigiu, unde se organizează plimbări cu vaporașele, picturi pe față , dansuri în aer liber și o mulțime de alte activități menite să îi bucure pe cei mici!

Iar printre cele mai mari atracții de anul acesta prezentate de Parcul Herăstrău este Insula Copiilor! Un tărâm al magiei, unde zeci de copii se pot strânge laolaltă pentru a se juca în mijlocul naturii, într-un ambient de poveste! Un loc de joacă ofertant, înconjurat de verdeață și de apă, care îi costă pe părinți 15 ron de copil. Biletul asigură șederea copilului în parcul de distracție din Insulă pe înteaga zi, iar părinții sau bunicii au accesul gratuit în tot acest interval. Insula Copiilor este structurată și amanejată de așa natură încât părinții își pot supraveghea copiii stând confortabil la terasa unui restaurant sau se pot distra jucând biliard sau tenis de masă. Este un loc destinat recreerii totale, în care atât părinții cât și copiii se poat bucura de o ieșire distractivă în aer liber.

10 castele gonflabile uriașe!

Insula Copiilor poate fi considerată „un paradis al copiilor”. Jucăriile sunt cât casa, la propriu, iar micuții nu a restricții! Se pot juca în toate construcțiile și castelele gonflabile, iar părinții pot sta iniștiți întrucât de jur împrejurul insulei există un gărduleț, care nu le permite celor mici să ajungă pe marginea lacului. Printre cele mai atractive jucării se numără „Macaraua uriașă”, (9 metri înălțime și 11 metri lungime), „Toboganul T-Rex” (7 metri înălțime și 11 lungime) și „Toboganul Clovn” (7 metri înălțime și 8 lungime).

De asemenea, bucuria copiilor se regăsește și în distracția în „Castelul” (de 6 metri înălțime și 8 lungime), „Rinocerii” (7 metri înălțime cu 11 metri lungime), „Orășelul cursa cu obstacole” (5 metri înălțime și 20 lungime), „Piscina cu bile” (5 metri înălțime și 6 lungime), „Cursa cu obstacole” (4 metri înălțime si 17 lungime), „Toboganul cu Arcadă” (4 metri înălțime și 5 lungime) și „Tortul petrecerii” (3 metri înălțime și 4 lungime). De jur îprejurul acestor castele gonflabile există culoare și materiale speciale de doi metri lungime, care să atenueze căderea copiilor.

Supraveghetori îmbrăcați în mascote

Iar asta nu e tot! Pentru ca distracția să fie la cote maxime, supraveghetorii stau pe lângă copii costumați în mascote și diverse costume care să îi ducă pe micuți cu gândul la desene animate. Aceștia se implică în distracția celor mici, învățându-i să folosească corect jocurile și căsuțele gonflabile și dansând împreună cu ei. Pe lângă acestea, pe durata zilei pot avea loc spectacole gratuite pentru amuzamentul copiilor, dar și al părinților. Un tărâm al jocurilor și al relaxării în aer liber, unde voia bună este la ea acasă.

Gina Rotaru

Foto: Herastrauparc.ro

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement