În water park, ca-n Madagascar (galerie foto)

Home « Turism « Inedit

Palmieri, mare albastră, nisip fin și... multă distracție. Pe scurt, două water park-uri de excepție care au dat lovitura prin asocierea imaginii lor cu cea a filmului „Madagascar“. Nu, nu vorbesc despre un contract de imagine între personaje și vreun water park, ci vorbesc despre imaginația fanilor „Madagascar“, care au asociat peisajele tropicale din film cu cele din parcurile de distracție.

Neașteptat, dar după lansarea filmului „Madagascar“, preferințele oamenilor în materie de parcuri de distracții pe apă s-au întreptat către water park-ul din Puerto Rico și în water park-ul din Florida.

Cei mai mulți vizitatori ai water park-ul Las Cascada din Puerto Rico sunt fani înfocați „Madagascar“. Motivul: peisajele tropicale, toboganele colorate și palmierii plantați pe aleile dintre bazine. De precizat, însă, că water park-ul din Las Cascada este nu doar cel mai iubit, ci și cel mai mare parc acvatic din Caraibe, care atrage anual milioane de turiști.

Deși a fost construit în 1985, acest water park a început să facă fuori printre iubitorii de adrenalină doar după lansarea filmului „Madagascar 1“. Cu toate acestea, meritul nu se datorează neapărat asocierii de imagine cu „Madagascar“, ci în mare parte arhitectului și multitudinii de oferte de distracții pe apă. Un water park cu adevărat mirific atât pentru fanii „Madagascar“, cât și pentru cei care, pur și simplu, iubesc adrenalina și tropicele.

Al doilea water park de succes, asociat de fani cu filmul „Madagascar“, se află în Florida. Se numește „Wet 'n Wild“ și deține cele mai incitante curse pe apă din America de Nord. Principala atracție a parcului este cursa Brain Wash, un tobogan înalt 53 de metri, în formă de pâlnie încolăcită, pe care aluneci cu o viteză amețioare cu ajutorul unui jet puternic de apă. O experiență de neuitat pe care, cu siguranță, ai vrea să o tot repeți.

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: themeparks.about.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement