Destinatii nautice pentru concediu

Home « Turism « Inedit

Ţi-ai pus deja în gând să-ţi petreci următoarele concedii într-o destinaţie exotică, cu mult soare, departe de vremea schimbătoare din România? Ei bine, află că noi îţi oferim câteva ponturi în materie de cazare. De restul...te ocupi tu.

Hotel Marina Bay Sands din Singapore

A fost deschis în anul 2010, în urma unei investiţii de 5,7 miliarde de euro. Pe lângă camere impresionate, baruri şi mallul din incintă, cea mai mare atracţie a hotelului este piscina "infinitului" de pe acoperiş. Localizată la etajul 57 al hotelului, piscina oferă imagini asupra oraşului Singapore care îţi taie respiraţia.

 

Preţul unei camere la hotelul Marina Bay Sands începe de la 399 dolari pe noapte.

InterContinental Shimao, Shanghai

Deşi se află în fază de proiect, acest hotel exclusivist, de 5 stele, va fi construit într-o carieră părăsită de lângă Shanghai, va fi adânc de 100 de metri, se va numi InterContinental Shimao şi va avea două etaje sub apă.

Conceptul presupune panorama unui deal verde, cascadă în jos ( de 30 de metri), o serie de grădini amenajate şi terase suspendate, restaurante şi cafenele de lux.

În plus, acoperişul hotelului va avea un complex de spa cu piscină, sporturi de apă, dar şi alpinism sau bungee jumping, în funcţie de preferinţe şi dispoziţie. La subsol, un acvariu impresionant şi un restaurant vor fi cele care vor face zilele petrecute aici de neuitat.

Din 2015, atunci când se preconizează finalizarea construirii acestui hotel de lux, o singură noapte de cazare te va costa cel puţin 200 de lire sterline, adică echivalentul sumei de 1.000 de lei.

Resort Poseidon, Fiji

Resortul, la conceperea căruia se lucrează de mai bine de 10 ani, va avea cinci stele şi va fi construit pe o insulă privată de 91 de hectare din Arhipelagul Fiji, fiind înconjurat cu peste 1.600 de hectare de lagună.

Va fi amplasat la 12 metri sub apă, va avea 25 de apartamente, un centru spa, restaurant, bar, sală de gimnastică şi o sală de conferinţe.

Resortul a fost conceput şi dezvoltat de L. Bruce Jones, preşedintele US Submarines, care a folosit aceeaşi tehnologie utilizată la realizarea submarinelor, considerate cel mai sigur mijloc de transport.

O săptămâna petrecută aici te va costa 30.000 $/persoană.

Hotel Water Discus, Dubai

Hotelul Water Discus, care are la bază o formă de disc, va fi dezvoltat de către compania poloneză Deep Ocean Tehnology, care a mai realizat vehicule subacvatice şi echipamente pentru exploatarea fundului mării.

Hotelul va fi compus din două discuri principale, unul deasupra apei şi altul subacvatic, conectate prin cinci coloane şi un ax vertical pentru scări şi lift.

Discul de pe fundul oceanului va fi compus din 21 de camere, de unde turiştii vor putea admira viaţa subacvatică, un centru de scufundări şi un bar.

Şi în acest caz, costul unei nopţi de cazare este de ordinul multor zerouri..
.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: businessinsider.com

Publicat in: septembrie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement