Despre Azuga !

Home « Turism « Inedit
În urmă cu câteva săptămâni, la Azuga (zappernews)a început să funcţioneze Centrul Naţional de Informare Turistică - cel de-al treilea centru de acest fel de pe Valea Prahovei - de unde cei interesaţi pot afla informaţii despre obiectivele pe care le pot vizita în localitate, traseele turistice, spaţiile de cazare din zonă, evenimentele culturale, programul instituţiilor din staţiune etc. 
Domeniul schiabil de la Azuga este amenajat pe Varful Sorica din Muntii Baiului si cuprinde 7 partii ce insumeaza lungime totala de 7 km. Partiile sunt deservite de instalatii de transport prin cablu, reprezentate de telescaun si teleski, intinse pe lungime de 4 km. Partia Azuga dispune si de telegondola, inaugurata la sfarsitul anului 2007, oferind acces spre punctul superior catre toate partiile din statiune.
Traseu cu bicicleta MTB XC Predeal - Cabana Susai - Valea Limbaselului - Azuga (Judetul Brasov, Romania) (zappernews): traseu frumos si solicitant iarna, necesita buna pregatire fizica, atentie sporita si un bun control al bicicletei pe suprafetele acoperite cu zapada sau gheata, cu viteza redusa sau pe langa biciclete acolo unde situatia intalnita pe drum impune.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: februarie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement