Azuga, transormare

Home « Turism « Inedit
Situata pe Valea Prahovei (zappernews), Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential turistic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excellent loc de a incerca noi aventuri. Clasificata la categoria de 3 stele este in orice anotimp destinatie ideala pentru cei ce iubesc muntele, peisajele montane si practicarea sporturilor atat in anotimpul de vara cat si in cel de iarna. Fiind recunoscuta pentru facilitatile de care dispune pentru a practica sporturi de iarna, turistii care poposesc in Azuga pot alege intre a practica schi de fond, schi alpin, randonee, sanius sau snowboard.
De la un oras puternic industrializat asa cum a fost inainte de 2000, Azuga si-a castigat increderea turistilor in primul rand datorita preturilor mici percepute de operatorii din turismul local dar si datorita imbunatatirii continue a serviciilor si posibilitatilor de agrement din Azuga. 
Ȋn ultimii 20 de ani Azuga a început să prindă puteri şi să crească ca Făt-Frumos.
Astfel, posibilitatile de agrement din Azuga sunt multiple, iar in anul 2007 in aceasta statiune s-a construit gondola ce dispune de lungime totala de 1900 metri. Partia de schi Sorica din Azuga este de dificultate medie si dispune de lungime de 2100 metri si diferenta de nivel de 561 metri, iar Partia de schi Cazacu masoara 1920 metri in lungime, cu diferenta de nivel de 530 metri. In ceea ce priveste cazarea, in Azuga exista numeroase unitati de cazare, atat hoteluri de 5 stele, cat si pensiuni clasificate la 2-3 margarete. Statiunea Azuga (zappernews) este situata intre statiunile Predeal si Sinaia, pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi si Muntilor Baiului.
 
 
sursa foto: pinterst
Publicat in: februarie 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement