Activitati in Cap Aurora

Home « Turism « Inedit
Cap Aurora are o tenta de „small resort”.  Toate hotelurile sunt situate pe malul marii, au o înfatisare asemanatoare si sunt concepute în asa fel încât foarte multe camere au vedere la mare.
Plaja este situata pe o peninsula si este fragmentata în mai multe golfulete, despartite de stânci si vegetatie. Acest lucru, îi confera un aspect exotic dar si intim. Nu te mai afli pe o plaja lunga si întinsa ci pe una dantelata, cu golfuri îndiguite, unde poti trece foarte usor neobservat. Probabil si acesta este motivul pentru care unele vedete aleg sa vina la Cap Aurora.
Cap Aurora este si statiune balneara! 
Regiunea e bogata în ape minerale sulfuroase. Astfel, în statiune vei gasi si piscine cu apa minerala mezotermala, pe lânga cele cu apa dulce. Apa minerala sulfuroasa din Cap Aurora are efect terapeutic pentru o multitudine de afectiuni, cum ar fi: boli reumatice, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice, boli metabolice, constipatii, afectiuni ale cailor urinare.
Pe plaja, la limita de Nord a statiunii, veti gasi „Baby Land Delta” - un loc de joaca ideal pentru copii. Acest parc ofera topogane si jucarii gonflabile, precum si diferite programe pentru copii. Tot aici veti gasi doua piscine pe plaja, cu apa de mare, amenajate pentru copii.
Tot pe plaja, chiar între Cap Aurora si Jupiter, veti gasi Centrul de Scufundari si Sporturi Acvatice. Aici veti putea învata si practica scuba-diving, mai intâi în piscina, apoi la malul marii iar în cele din urma în largul marii. Sub îndrumarea instructorilor, veti putea admira flora si fauna marina, precum si epava unui submarin rusesc la 6km de tarm.
 
 
 
sursafoto: pinterest
 
 
 
 
Publicat in: august 2016
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement