1 Mai pe litoralul românesc – stațiuni de top

Home « Turism « Inedit

În ce stațiuni ne petrecem vacanta de 1 Mai pe litoralul românesc? Alegem varianta unde distracția și voia bună este la ea acasă! Mai sunt câteva zile până când basul îți va face inima sătresară, iar muzica va răsuna de la kilometri! Autoritățile sunt în alergă cu ultimele pregătiri, iar turiștii sunt cu bagajele în prag de ușă! Încotro ne îndreptăm de 1 Mai pe litoralul românesc? Bineînțeles, acolo unde agitația, muzica, distracția și party-urile pe plajă sunt la ele acasă. Mai exact, în cele mai de viață stațiuni de pe litoralul românesc, care fac deliciul tinerilor de ani mulți...

În timp ce familiile optează pentru Mamaia, Eforie,Cap Aurora, Venus, Saturn sauJupiter, tinerii se pregătesc să pășească în Vama Veche, Costinești sau Mangalia! Acolo unde nebunia este la ea acasă, unde agitația ține până în zorii zilei, iar boxele vibrează cu mult până după miezul nopții! Sunt stațiunile fără prea multe pretenții și fără prea multe reguli. Cazările sunt relativ ieftine, iar corturile își fac apariția chiar înainte de lansarea oficială a distracției de 1 mai pe litoralul românesc! Cu bani în buzunare, sau veniți cu cortul, tinerii vin aici pentru a simți sentimentul de libertate o libertate lipsită de îngrădiri sau condiționări... ce spui, ești tentat de o asemenea excapadă?

Vama Veche - Muzică bună, distracție cât cuprinde și multe petreci la malul mării! Este stațiunea cu cei mai mulți tineri dornici de distracție pe plajă, în grupuri mari, unde se leagă prietenii. Putem spune că, de-a lungul anilor, a devenit locul de întâlnire a celor mai înverșunați petrecăreți, fără multe posibilități materiale, dar un spirit liber! Vama Veche se află pe primul loc în topul stațiunilor de 1 Mai pe litoralul românesc!

Costinești - Distracție cât cuprinde, dar și relaxare. În Costinești stingerea se dă după miezul nopții! Bineînțeles, nu de 1 Mai, când petrecăreții „migrează” dintr-o stațiune în alta în căutarea de a-și continua petrecerile. Chiar dacă concertele se opresc mai devreme decât în Vama Veche, asta nu înseamnă că distracția ia sfârșit! Terasele sunt deschise aproape până în zorii zilei, iar grupurile de tineri răsar aproape la fiecare colț de stradă.

Portul Turistic Mangalia - Concerte cu artiști renumiți și terase amenajate pentru confort! Este genul de distracție pe care îl regăsești și în Capitală, doarcă schibi peisajul! Simți agitația din timpul concertelor, nisipul printre degetele picioarelor și poți savura o bere într-un stil conforrabil la terasă, simțind briza mării. O stațiune pentru tineret, care se pretează, într-o oarecare măsură, și familiilor cu copii.

Dacă, însă, vrei o stațiune mai liniștită, poți opta pentru Eforie Nord și Mamaia, unde mirosul de grătare de va lovi încă de la intrarea în stațiune. Nici de aicii nu va lipsi muzica și voia bună, mai ales de 1 mai, când grătarele, terasele vor fi la îndemâna oricui 24 din 24! Așadar, de 1 Mai pe litoralul românesc te bucuri de vacanță în stilul propriu. Trebuie dor să te hotărășți ce anume vrei și go-for it! Sau, poți opta pentru o vacanță de 1 Mai pe litoralul românesc, simțind distracția din fiecare stațiune, rând pe rând... ce spui?

Gina Rotaru

Foto: ziarero.antena3.ro

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement