Vacanțe pe croaziere, la promoții!

Home « Turism « Croaziere

Visezi de mult la vacanțe pe croaziere, dar bugetul nu-ți permite? Ei bine, află că sezonul acesta orice e posibil! Adică, poți găsi la mai puțin de jumătate de preț orice tip vacanțe pe croaziere la care ai visat vreodată! Agențiile de turism au dat drumul la oferte promoționale! Iar cele mai mari discount-uri se zăresc de la mare distanță la pachetele de vacanțe pe croaziere prin Europa. Cât despre destinații, găsești numai una și una. Asta, așa, ca să fie pe gustul fiecăruia! De la Grecia, Turcia și Italia, până la Croația, Tunisia, Malta și Spania! Iar lista poate continua cu lejeritate.... Dacă, însă, nu ai o destinație favorită, alegerea va fi mai grea. Motivul: vei vrea să le încerci pe toate datorită prețurilor mici.

Cei de la Promocroisiere.com surprind cu cele mai tari oferte de pe piața cu vacanțe de croaziere. Însă, înainte de a te entuziasma și a-ți arunca privirea la oferte, stabilește-ți o destinație. Asta pentru că ofertele sunt nenumărate și s-ar putea să nu-ți ajungă timpul să le studiezi pe toate. În plus, vei fi încântat de orice ai alege! Nu ne crezi? Stai să vezi...

Discount-uri de peste 50%

Ei bine, iată că ajungem și la partea cea mai plăcută - traseele și prețurile promoționale. Iar pentru o primă impresie, am ales vacanțe pe croaziere în Insulele Grecești! Vorbim despre vacanțe pe croaziere cu pensiune completă și taxe plătite, care durează opt zile și care fac următoarele escale: Veneția, Bari (Italia), Katakolon (Olympie, Grecia), Santorin (Clyclades), Mykonos (Cyclades). Într-un sejur nepromoțional, prețul unei astfel de vacante pe croaziere costă în jurul 1.100 de euro, dar sezonul acesta avem un discount de 41%, prețul ajungând la 640 de euro.

Dacă ai vizitat deja insulele grecești, poți testa vacanțe pe croaziere cu pensiune completă, pe Mediterana de Est, de opt zile. Nava de croazieră Royal Caribbean oferă opriri în Civitavecchia (portul de la Roma), Messina, Pireu (Atena), Kusadasi (Efes, Turcia) și Chania, iar prețul este mai mic cu 40%, pachetul putând fi achiziționat cu 495 de euro.

Iar de aici, ne întreptăm către o promoție în stil „Dolce Vita” - o croazieră de opt zile, pe mările Mediteranei de Vest, cu facilități complete și fără taxe, la bordul croazierei Costa Serena 5. Ea va poposi prin Marsilia, Savona (Italia), Civitavecchia (Roma), Palermo (Sicilia) Palma de Mallorca (Insulele Baleare). Prețul vine cu un discout de 68%: 345 de euro. Iar ofertele continuă cu o reducere de 60% la Mediterana de vest cu MSC Cruises. Traseul este de 8 zile și atinge porturile Nisa, Genova (Italia), Barcelona, La Goulette (Cartagina, Tunisia), Valletta (Malta), Messina (Sicilia). Prețul redus de la 1550 la 620 de euro.

Destinații exotice, prețuri nepiperate

Ei și trecem și la artileria grea, pentru cei mai pretențioși, ale căror buzunare sunt ceva mai pline. Vacante pe croaziere de lux, de 9 zile, cu toate facilitățile și opriri în destinații exotice. Dacă ai un salariu decent și nici nu ai visat vreodată la una, cască bine ochii, căci asta ar putea fi șansa multora dintre... noi :). Vacanțe pe croaziere în destinații exotice, cu discount-uri de până la 30%. Iar cea care ne-a atras atenția este una din Republica Dominicană!

Guadalupe, Insulele Virgine, cu pensiune completă și cu impozite, la 1.340 de euro. Croaziera MSC Cruises va face opriri în Paris (FR), Fort de France (Martinica), Pointe-à-Pitre (Guadalupe). Iar aceasta nu este singura ofertă de acest gen. Vacanțe pe croaziere în Insulele Caraibe, Bahamas, Jamaica și multe altele sunt printre cele cu discount-uri sesizabile, între 18 și 30%, prețurile fiind între 380 de euro și 1400 de euro.

Oferte promoționale la alegere

Dacă totuși îți pare prea mult, ai și oferte la prețuri și mai mici. Croaziere pe Mediterană de la 179 de euro, pe Europa de Nord și Italia la 189 de euro, Grecia de la 215, iar ofertele tot curg. Pentru a alege vacanțe pe croaziere potrivite pentru tine atât ca preț cât și ca destinație, aruncă o privire la toate ofertele promoționale de pe site-ul Promocroisiere.com. Vei găsi acolo tot ce ai nevoie pentru a lua o decizie calmă și favorabilă ție în privința alegerii unei vacanțe pe croaziere prin Europa. Și, apropo, ofertele țin până în decembrie. Dacă achiziționezi mai devreme pachetul, s-ar putea să le iei și mai ieftin. Succes la căutare!

Gina Rotaru

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement