Vacanțe pe croaziere cu personalitate

Home « Turism « Croaziere

Vacanțele de croazieră din 2014 devin... personale! Liniile de croazieră oferă sejururi în destinații extrem de atractive în funcție de pasiuni. Fie că ești îndrăgostit, senior, pus pe distracție sau pui primii pași pe o navă de croazieră, companiile oferă destinații atât printre ghețuri sau prin jungla Amazoniană. Trebuie doar să alegi și să cântărești bine ofertele. Sunt atât de numeroase că poți găsi una cu reducere de peste 70 %

 

Croaziere pentru „prima oară”
Nu ați mai fost niciodată pe o croazieră? Celebrity are grijă ca prima voastră experiență să fie una de neuitat. Compania deține nave de croazieră cu design elegant și spații publice generoase, iar prețul este ceva mai mic față de alte linii de croazieră. Sezonul acesta Celebrity are traversări Caraibe, iar interiorul vaselor de croazieră este amenajat pentru a se potrivi pe toate gusturile. Interiorul are un centru spa mare, o punte cu verdeață și un bar. Intinerariile sunt multe și plăcute întrucît croazierele trec prin Puerto Rico, St Maarten și mult mai multe.

Croaziere pentru îndrăgostiți
Romantism, insule idilice și plaje cu nisip alb, delicatese culinare. Paul Gauguin Cruises te duce în lagunele turcoaz cu sate vibrante și muzică împietoare. Cu itinerarii de o săptămână, croaziera este pregatită pentru romantism întrucât navighează în Pacificul de Sud. Are opriri în porturi în destinații precum Bora Bora, Moorea, Tahito. În plus, ai facilități all inclusive pentru luna de miere.

Croaziere pentru familii
Norwegian Cruise Line are Norwegian Breakaway cu încăperi pentru 4.000 de pasageri. Nava a fost lansată la apă în luna mai, iar traseul verii l-a pornit din New York City și a ajuns până în Bermuda. Toamna va traversa de-a lungul coastei Florida, apoi Bahamas, unde întâlnirile de familie cu Mickey Mouse și delfini jucăuși vor fi cu adevărat disttractive. De la bordul croazierei nu lipsesc spectacolele, momentele IceLand și nici distracțiile la piscină menite să dea gata mai tare decât un Aqua Park

Croaziere pentru gurmanzi
Vinuri franțizești, preparate fine, o navigație lină și facilități pentru o intimitate absolută. Dacă te regăsești printre cei care se bucură de mâncare, Franța este destinația ideală pentru tine. Testează toate experiențele oferite de croazierele franțuzești și bucură-te de un real desfrâu culinar. De la brânzeturi fine, vinuri și produse de patiserie, Franța este cunoscută ca una dintre cele mai soficticate și pretențioase țări în privința gastronomiei. Tu ai merge cu o astfel de croazieră?

Croaziere pentru Seniori

Cruise Line Avalon te duce în Mississippi. O cazare plină de eleganță, excursii ghidate zilniz, cursuri oferite de istorici direct la bord, divertisment de seară și o bucătăre cu tradiție sudică. O croazieră utilată pentru relaxare, momente de distracție pentru toate tipurile de vârstă și preparate savuroase care să gâdile papilele gustative chiar și celor mai pretențioși seniori.

Gina R.

Foto: travel.yahoo.com

Publicat in: iulie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement