Vacanțe de croazieră de la 238 euro!

Home « Turism « Croaziere

Vacanță în Mediterană la preț de vacanță în Thassos? La prima vedere ai spune că nu-i posibil! Cel puțin în România, unde vacanțele pe timp de criză ar părea un lux. Ei bine, câteva agenții de turism tour-operatoare ne-au demonstrat că... se poate! Multe au scos pe piață oferte la vacanțe de croazieră de minimum 6 zile, la prețul unui sejur în Grecia sau în Bulgaria! Rezultatul: încep să deschidă, încet dar sigur, piața vacanțelor de croazieră în România!

 

Facilități atractive și „câte o țară în fiecare zi”. Este fraza care ți se tipărește în minte după câteva discuții cu patronii agențiilor de croazieră din România! Strategie de marketing sau nu, cert este că prețurile sunt de-a dreptul mici, iar tot mai mulți români le-au trecut pragul strandurilor la „Târgul de Turism al României 2013”. Atrași de pancardele imense din fața standurilor, românii s-au interesat în amănunt de ofertele de vacanțe de croazieră. Nu de alta dar, de la distanță, nu mai pare un lux de neatins! Acum, depinde către ce destinație tinzi, întrucât există și vacanțe de croaziere de peste 40.000 de euro...

7 nopți în Mediterană – de la 238 euro

Spre exemplu, Pegas Hollidays a venit cu o ofertă care doboară un sejur de all inclusive chiar și pe tărâm grecesc. Mai exact, 7 nopți pe croazieră în Mediterană, în regim de all inclusive, la prețuri începând cu 238 de euro. Plecarea se face din Valencia, se trece prin Malaga, Cagliare (Sardinia), Civitavecchia (Roma), Ajaccio (Corsica), Palma de Mallorca și înapoi în Valencia. Ofertele merg mai departe... iar cei de la Club Croaziere oferă vacanțe pe croazieră de 7 zile, de la 299 de euro, cu itinerariul Italia, Franta & Spania din Civitavecchia (Roma).

Tentați de Caraibe? Și aici avem oferte de top! O croazieră de 7 zile, în regim all inclusive, pornește de la 265 de euro și poate ajunge la 768 de euro în plin sezon. Bineînțeles, plecările nu au loc din Marea Neagră, iar transportul până la îmbarcare, care are loc în Colon (Panama), și taxele de aeropornt nu sunt incluse în preț. Așadar, la cei 265 de euro, mai sunt de agăugat în jur de 1.300 de euro! Astfel, o vacanță all inclusive de 7 nopți în Marea Caraibelor te poate duce la 1.500 de euro de persoană. Cu toate acestea, ofertele par să fi prins în România! Ce-i drept, nu se fac multe achiziții în Marea Caraibelor sau în destinații exotice, a căror prețuri depășesc 2.500 de euro de persoană, marea majoritate a românilor alegând vacanțe de croazieră până într-o mie de euro de persoană. Ce spuneți, se merită?

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement